TPO mémbran waterproof

Pondok Description:

TPO Waterproof Membrane Product detailsProduct DescriptionThermoplastic Polyolefin (TPO) is a waterproof membrane. Its raw material is polymerand can be reinforced with polyester mesh and with fabric backing,manufactured by advanced extrusion machining technology.Varieties and specificatio...


jéntré produk

Tags produk

TPO Panukeur waterproof

 3434

rinci produk

Panjelasan Produk

Thermoplastic Polyolefin (TPO) nyaéta mémbran waterproof. bahan baku nyaeta polimér

tur bisa bertulang kalawan poliéster bolong na kalawan lawon Nyieun,

dijieun ku téhnologi Tonjolan machining maju.

Variétas sarta spésifikasi


spésifikasi

Lebar (mm)

2000

 Ketebalan (mm)

1.2

1.5

1,8

2.0

carana ngumpulan

mémbran H-homogen TPO 

mémbran L-TPO kalawan lawon Nyieun 

mémbran P-TPO bertulang kalayan serat

rentang aplikasi

Lega dilarapkeun kana rupa-rupa proyék waterproofing:
1. Subways sarta torowongan
2. roofs olahraga kompléks
3. roofs Héjo
4. roofs kakeunaan
5. Steel roofs
6. Runtah keusikan darat yard

fitur produk

 Ieu gampang masang kalawan integritas Sistim alus, sababaraha asesoris.

 kakuatan Alus tensile, tearing lalawanan jeung kinerja lalawanan penetrasi.

 Taya plasticizer. Aranjeunna geus diuji saperti ngabogaan résistansi alus teuing pikeun sepuh termal jeung ultraviolét, awét sarta kakeunaan.

 las panas-hawa. Kakuatan mesek tina gabungan anu tinggi.

 Gancang speed las.

 Lingkungan ramah, 100% didaur, tanpa klorin.

 Awét kinerja las panas sarta gampang pikeun ngalereskeun.

 beungeut rata, henteu fading jeung polusi.

4/5000

spésifikasi


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat!