Bitumen Primer palapis

Pondok Description:

Liquid Water Based Bituminous Primer –Primer coatingPrimer coating is a bituminous liquid that seals porous surfaces ,such as concrete , to improve the adhesion of bituminous materials to be applied to the substrate, it is recommended to use Primer coating in all applications of Torch on m...


jéntré produk

Tags produk

palapis cair Based Cai Bituminous Primer -Primer

palapis Primer mangrupa cairan bituminous yén anjing laut surfaces porous, kayaning beton, kana ngaronjatkeun adhesion bahan bituminous bisa dilarapkeun ka substrat, éta Disarankeun make palapis Primer dina sakabéh aplikasi tina obor dina mémbran mémbran AND napel diri.

conforms mun ASTM D-41

palapis Primer kudu tuntas diaduk saméméh pamakéan terapan keur substrat ku cara maké linggis, roller atanapi semprot.

                    300g / m2 Sikat / Roller

                    200g / m2 disemprot 

Beton kedah diubaran jeung heubeul sahenteuna 8 dinten, Saatos drying, sagala discoloration localized dina beungeut cai kudu mundur tur diwenangkeun cageur.

Larapkeun palapis Primer ukur wewengkon nu bisa katutupan dina dinten anu sami .Do moal ninggalkeun Primer kakeunaan pikeun leuwih ti 24 jam, Upami ieu bisa

 janten kasus, nerapkeun hiji jaket salajengna sarta ngidinan cageur sakumaha luhur.

 Parabot bisa jadi cleaned kalawan sumanget bodas atanapi parafin.

  Drying Time:

  2 jam + _ 1 jam gumantung kana kondisi cuaca lokal dina waktu aplikasi.

  Packing: 20 kg pails

  Gravitasi husus: 0.8-0.9

  Rak hirup: 2 taun


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat!