SBS dirobah mémbran bitumen

Pondok Description:

SBS modified bitumen membrane is made by saturating the base in bitumen, or thermoplastic elastomer (such as styrene butadiene-SBS), reinforced with polyester or fiberglass, finishing the upward face with fine sands, mineral slates(or grains) or polythene membrane etc.Characteristic: Good imper...


jéntré produk

Tags produk

SBS bitumen dirobah mémbran ieu dijieun ku saturating dasar dina bitumen, atawa elastomer thermoplastic (kayaning styrene butadiene-SBS), bertulang kalawan poliéster atawa orat, pagawean nyanghareupan luhur kalawan Sands rupa, slates mineral (atawa séréal) atawa mémbran polythene jsb

ciri:

 Alus impermeability; Mibanda kakuatan tensile alus, laju elongation jeung stabilitas ukuran nu bisa ogé cocog ka distorsi substrat jeung rengat; SBS dirobah mémbran bitumen ieu husus keur dilarapkeun di wewengkon tiis kalawan suhu low, bari aplikasi dirobah mémbran bitumen ieu dilarapkeun di wewengkon panas kalayan suhu luhur; kinerja alus di anti kabocoran, anti calo, anti lalawanan, anti erosi, anti mildew, anti weathering; Konstruksi téh merenah, metoda ngalembereh tiasa beroperasi dina opat musim, sendi anu dipercaya

spésifikasi:

barang

ngetik

PY  poliéster G   Glassfibre PYG   Glassfibre ningkatkeun poliéster dirasakeun pe   pe Film S   Keusik

M   Mineral

kelas

hal nu bisa nguatkeun

PY

G

PYG

beungeut

pe

San

mineral

kakandeleun

2mm

3mm

4mm

5mm

jeung

1000mm

wengkuan lumaku:

Cocog jeung wangunan sipil roofing, underground, sasak, parkir, kolam renang, torowongan dina garis waterproofing na dampproof, hususna keur wangunan handapeun suhu luhur. Nurutkeun éta stipulation rékayasa roofing, aplikasi dirobah mémbran bitumen bisa dipaké dina Kelas Ⅰ wangunan sipil sarta wangunan industri anu boga sarat waterproofing husus.

parentah neundeun jeung angkutan
Lamun neundeun jeung transportasi, jenis Béda jeung ukuran produk bakal stacking kapisah, teu matak dicampurkeun. Hawa gudang teu kudu di luhur 50 ℃, jangkungna henteu leuwih ti dua lapisan, dina kursus transportasi, mémbran kudu nangtung.
Jangkungna stacking teu leuwih ti dua lapisan. Pikeun nyegah Dengdekkeun atanapi tekanan, nalika perlu panutup ngarasa lawon.
Dina kaayaan normal gudang sarta transportasi, jaman gudang téh sataun saprak tanggal produksi

data teknis:

SBS                                       [confirming ka GB 18242-2008]

No

barang

PY

G

PY

G

PYG

1

Eusi leyur / (g / m ²) ≥

3cm

2100

*

4cm

2900

*

5cm

3500

nguji

*

Taya seuneu

*

Taya seuneu

*

2

lalawanan panas

90

105

≤mm

2

nguji

Taya aliran, teu dripping

3

kalenturan hawa tiis / ℃

-20

-25

Taya retakan

4

Impermeability 30 menit

0.3MPa

0.2MPa

0.3MPa

5

kaayaan kaku

Maksimum / (N / 50mm) ≥

500

350

800

500

900

Bréh-Maximum

*

*

*

*

800

nguji

Taya retakan, teu ngencar

6

Ngalegaan

Maksimum% ≥ /

30

*

40

*

*

Bréh-Maximum≥

*

*

15

7

bocor minyak

Pieces≥

2


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat!