SBS modifikuar membrana bitum

Përshkrim i shkurtër:

SBS modified bitumen membrane is made by saturating the base in bitumen, or thermoplastic elastomer (such as styrene butadiene-SBS), reinforced with polyester or fiberglass, finishing the upward face with fine sands, mineral slates(or grains) or polythene membrane etc.Characteristic: Good imper...


Detail Product

Produkt Tags

SBS bitum modifikuara membrane behet nga saturating bazë në bitum, ose elastomer termoplastik (siç stirenit butadiene-ASN), të përforcuar me poliestër ose xhami, duke përfunduar në fytyrë rritës me plazh gjobë, listat minerale (ose kokrra) ose membranën polietileni etj

karakteristike:

 papershkueshmeri e mirë; Posedojnë forcë të mirë elastik, norma zgjatjen dhe stabilitetin me permasa të cilat mund të përshtatshëm edhe shtrembërimin substrate dhe të luftojnë; SBS ndryshuar për herë te membrana bitumit është posaçërisht duke u aplikuar në zonën e ftohtë me temperatura të ulëta, ndërsa APP ndryshuar për herë te membrana bitumit është aplikuar në zonën e nxehtë me temperaturë të lartë; performanca e mirë në anti-birë, anti-ndërmjetësi, anti-rezistencës, anti-erozionit, anti-myk, anti-erozion; Ndërtimi është i përshtatshëm, metoda shkrihet mund të veprojë në katër stinët, joints janë të besueshme

Specifikim:

artikull

lloj

Py  poliestër G   Glassfibre PYG   Glassfibre rritur poliestër shajak PE   PE Film S   Sand

M   mineral

Gradë

përforcim

PY

G

PYG

Sipërfaqe

PE

San

mineral

Trashësia

2mm

3mm

4mm

5mm

me

1000mm

Shtrirja në fuqi:

Të përshtatshme për ndërtimin civil mbulim, nëntokësore, ura, parking, pishinë, tunel në përputhje të hidroizolim dhe dampproof, veçanërisht për ndërtimin e nën temperaturë të lartë. Sipas dispozitën mbulim inxhinieri, APP ndryshuar për herë te membrana bitumit mund të përdoret në klasën Ⅰ ndërtimin civile dhe ndërtimin e industriale e cila ka kërkesë të veçantë hidroizolim.

Magazinimi dhe transporti udhëzimet
Kur magazinimit dhe transporti, lloje të ndryshme dhe madhësive të produkteve do të stacking veç e veç, nuk duhet të përzihen. Temperatura e magazinimit nuk duhet të jetë mbi 50 ℃, lartësia nuk është më shumë se dy shtresa, në rrjedhën e transportit, membrana duhet të qëndrojë.
Lartësia stacking nuk është më shumë se dy shtresa. Për të parandaluar anim apo presion, kur mbuluar nevojshme pëlhurë ndjerë.
Në kushte normale të ruajtjes dhe transportit, periudha e magazinimit është një vit nga data e prodhimit

Të dhënat teknike:

SBS                                       [fuqizuar GB 18242-2008]

Jo.

artikull

PY

G

PY

G

PYG

1

përmbajtje tretshëm / (g / m ²) ≥

3cm

2100

*

4cm

2900

*

5cm

3500

provë

*

No flaka

*

No flaka

*

2

rezistenca e ngrohjes

90

105

≤mm

2

provë

Jo rrjedha, jo dripping

3

fleksibilitet në temperaturë të ulët / ℃

-20

-25

Nuk ka plas

4

Papershkueshmeri 30 minuta

0.3MPa

0.2MPa

0.3MPa

5

tension

Maksimal / (N / 50mm) ≥

500

350

800

500

900

Së dyti-Maximum

*

*

*

*

800

provë

Nuk plas, jo veç e veç

6

zgjatim

Maksimumi /% ≥

30

*

40

*

*

Së dyti-Maximum≥

*

*

15

7

rrjedhjen e naftës

Pieces≥

2


  • Previous:
  • Next:

  • produkteve të përafërta

    
    WhatsApp Online Chat!