Veshje hidroizoluese akrilike ngrënëse me trashësi të lartë elastike

Përshkrim i shkurtër:

Veshje hidroizoluese e ngrënësit akrilik me trashësi të lartë elastike Hidroizolim ester akrilik me trashësi të lartë elastike është një lloj veshjeje që ka një hidroizolim të shkëlqyer dhe të teknologjisë së lartë.Është bërë nga polimere me shumë blloqe ngrënëse akrilike, me asistent dhe mbushës të shtuar;Është hidroizolues me një përbërës...


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Veshje hidroizoluese akrilike ngrënëse me trashësi të lartë elastike

Hidroizolimi ester akrilik me trashësi të lartë elastike është një lloj veshjeje që ka një hidroizolim të shkëlqyer dhe të teknologjisë së lartë.Është bërë nga polimere me shumë blloqe ngrënëse akrilike, me asistent dhe mbushës të shtuar;Është një shtresë hidroizoluese me një përbërës

Karakteristikat e produktit:

Jo toksike, pa shije, pa ndotje

Film me elasticitet të lartë, forcë të lartë, qëndrueshmëri të lartë, viskozitet të lartë

Alkaline rezistente ndaj acideve, rezistente ndaj temperaturave të larta, kundër rrezeve ultravjollcë dhe plakjes së kushinetave

Rezistencë e shkëlqyer në shtrirje, përshtatshmëri e fortë ndaj deformimeve të shtresës bazë

Dimension i qëndrueshëm, fleksibilitet, rezistencë ndaj ujit, rezistencë ndaj plasaritjes

Përshtatshmëri e lartë ndaj shtresës bazë të lagësht dhe të thatë, forcë e fortë lidhëse e ndërfaqes.

Aplikohet në të ftohtë, ndërtim i lehtë, i shkurtër në kohë ndërtimi, pa ndotje dhe mirëmbajtje e përshtatshme

Mund të shtohet pigment

Sfera e aplikimit:

Të gjitha llojet e ndërtesave të reja dhe të vjetra, çati, mur, banjo, bodrum, pishinë, urë, tunel

Çështjet kërkojnë vëmendje:

l Temperatura e ambientit duhet të jetë 5℃ më lart.Moti i lagësht ose shtresa bazë e lagësht është e papranueshme.

l Shtresa sipërfaqësore mund të zbukurohet pasi veshja të jetë tharë mjaftueshëm.

Kushtet e ruajtjes dhe transportit:

l Temperatura e ruajtjes duhet të jetë 5℃ më e lartë, të shmanget djegia nga dielli dhe shtrydhja.Shmangni përplasjet gjatë periudhës së transportit.

l Periudha e ruajtjes ID 1 vit.


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • PRODUKTET LIDHUR

    WhatsApp Online Chat!