Dhuwur lentur kekandelan acrylic eater waterproofing nutupi

Katrangan singkat:

High elastic thickness acrylic eater waterproofing coatingHigh elastic thickness acrylic ester waterproofing is a kind of coating has an excellent waterproofness and high-tech. It made of acrylic eater multi-block polymers, with assistant and filler added; It is a one-component waterproofing coa...


Detail produk

Tags Product

Dhuwur lentur kekandelan acrylic eater waterproofing nutupi

Dhuwur lentur kekandelan acrylic ester waterproofing jenis nutupi duwe waterproofness banget lan dhuwur-tech. Iku digawe saka eater acrylic multi-block polimer, karo assistant lan ngisi ditambahaké; Iku salah siji-komponèn waterproofing nutupi

ciri Product:

Non-beracun, tasteless, ora polusi

film High kelenturan, kekuatan dhuwur, tenacity dhuwur, kenyal dhuwur

Asam-bukti alkalin, suhu dhuwur tahan, ray anti ultraviolet lan prewangan tuwa

resistance mulet banget, adaptasi kuwat kanggo deformations saka lapisan basa

ukuran stabil, keluwesan, resistance banyu, gawe resistance

daya adaptasi dhuwur kanggo lapisan basa udan lan garing, antarmuka pasukan naleni kuwat.

Cold Applied, construction gampang, short ing wektu construction, ora polusi, lan pangopènan trep

Pigmen bisa ditambahake

Bal saka aplikasi:

Kabeh jinis bangunan anyar lan lawas, roofing, tembok, jedhing, ruang paling ngisor, blumbang, bridge, trowongan

Matters perlu digatekake:

l suhu sekitar kudu 5 ℃ ndhuwur. udan cuaca utawa lapisan basa udan ora biso ditompo.

lapisan l lumahing bisa decorated sawise nutupi cukup garing.

Panyimpenan lan transportasi kahanan:

suhu Storage l kudu 5 ℃ ndhuwur, supaya sun-baked lan wringing. Supaya tabrakan sak periode transportasi.

wektu l Storage id 1 taun.


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      
      Tampilan Online Chat!