Geomembran bertekstur

Katrangan singkat:

Geomembran HDPE bertekstur duwe adaptasi suhu, ketahanan las, tahan cuaca lan resistensi penuaan sing apik, resistansi korosi kimia, resistensi retak stres lingkungan lan resistensi tusukan. Mula, cocog banget kanggo proyek lemah, proyek penambangan, TPA, limbah utawa limbah pangobatan limbah minangka bahan anti bocor.


Geomembran HDPE bertekstur minangka jinis bahan anti-rembesan anyar. Geomembran HDPE bertekstur kanthi permukaan tekstur tunggal lan dobel bisa nambah koefisien gesekan lan fungsi anti-selip. Iki luwih cocog kanggo slope tajem lan anti-rembesan vertikal lan nambah stabilitas teknik.


Ana rong jinis HDPE bertekstur beda, tekstur normal lan tekstur runcing.


Detail produk

Tags Product

Katrangan :

Geomembran HDPE bertekstur duwe adaptasi suhu, ketahanan las, tahan cuaca lan resistensi penuaan sing apik, resistansi korosi kimia, resistensi retak stres lingkungan lan resistensi tusukan. Mula, cocog banget kanggo proyek lemah, proyek penambangan, TPA, limbah utawa limbah pangobatan limbah minangka bahan anti bocor.
Geomembran HDPE bertekstur minangka jinis bahan anti-rembesan anyar. Geomembran HDPE bertekstur kanthi permukaan tekstur tunggal lan dobel bisa nambah koefisien gesekan lan fungsi anti-selip. Iki luwih cocog kanggo slope tajem lan anti-rembesan vertikal lan nambah stabilitas teknik.
Ana rong jinis HDPE bertekstur beda, tekstur normal lan tekstur runcing.

Fitur Product:

1. Umur dawa, anti-tuwa, bahan atap bisa luwih saka 30 taun, lemah bisa luwih saka 50 taun.

2. Kekuwatan tarik sing apik, elongasi dhuwur.

3. Keluwesan suhu dhuwur / sithik

4. Gampang dibangun, ora ana polusi.

5. Kemampuan anti korosif sing apik, bisa digunakake ing wilayah khusus

6. Macem-macem warna kasedhiya

7.Skidproof

HDPE Geomembrane bertekstur kaping pindho

Ora Item tes  
Kandel (mm) 1.00 1,25 1,50 2.00 2,50 3.00
  Dhuwur tekstur (mm) 0,25 0,25 0,25 0,25 0,25 0,25
1 Kapadhetan g / m2 0,94 0,94 0,94 0,94 0,94 0,94
2 Kekuwatan Hasil Tensile QMD & TD) (N / mm) > 15 > 18 > 22 > 29 > 37 > 44
3 Kekuwatan Breaking Tensile (MD&TD) (N / mm) > 10 > 13 > 16 > 21 > 26 > 32
4 Elongasi nalika ngasilake (MD&TD) (%) 12 12 12 12 12 12
5 Elongasi nalika istirahat (MD&TD) (%) 100 100 100 100 100 100
6 Resistensi Tear (MD&TD) (N) > 125 > 156 > 187 > 249 > 311 > 374
7 Kekuwatan Tusukan (N) > 267 > 333 > 400 > 534 > 667 > 800
8 Retak stres beban beban tarik (Metode incision mbukak beban pancet) h 300 300 300 300 300 300
9 Konten Ireng Karbon (%) 2.0-3.0 2.0-3.0 2.0-3.0 2.0-3.0 2.0-3.0 2.0-3.0
10 Wektu Induksi Oksidatif (min) Wektu induksi oksidatif atmosfer 100
Wektu induksi oksidatif tekanan dhuwur 400
11 Penuaan panas 85 ° C (Penylametan OIT atmosfer sawise 90d) (%) 55% 55% 55% 55% 55% 55%
12 Perlindhungan UV (tingkat retensi OIT sawise 1600 jam uviolisasi) 50% 50% 50% 50% 50% 50%

 

 Aplikasi:

1. Perlindhungan lingkungan lan sanitasi (kayata TPA, pangolahan limbah, tanduran pangobatan zat beracun lan mbebayani, gudang barang-barang mbebayani, limbah industri, sampah konstruksi lan sampah, lan liya-liyane)

2. Konservasi Banyu (kayata pencegahan rembesan, plak bocor, penguatan, pencegahan pembocoran rembesan tembok inti vertikal terusan, proteksi lereng, lsp.

3. Pakaryan kutha (kereta bawah tanah, bangunan ing ngisor lemah lan wadhah gendheng, pencegahan rembesan kebon atap, lapisan pipa limbah, lsp)

4. Kebon (tlaga buatan, kolam, lapangan golf, kolam lindung, lereng lereng, lsp)

5.Petrokimia (tanduran kimia, kilang, kontrol tangki pompa bensin, tangki reaksi kimia, lapisan tangki sedimentasi, lapisan sekunder, lsp.)

6. Industri tambang (lapisan ngisor impermeabilitas kolam ngumbah, tambak leaching pondokan, yard awu, kolam pembubaran, kolam sedimentasi, pekarangan tumpukan, kolam tailing, lsp)

7. Budaya (kontrol rembesan wadhuk, kolam ngombe, kolam panyimpenan lan sistem irigasi)

8. Akuakultur (lapisan kolam iwak, kolam urang, perlindungan lereng saka bunder timun lsp)

9. Industri Asin (Kolam Kristalisasi Garam, Tutup Brine Pool, Geomembrane Uyah, Geomembrane Kolam Renang)


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!