Semprotan Polyurea Elastomer Protection nutupi

Katrangan singkat:

Spray Polyurea Elastomer Protection coatingProduct instruction:Hongyuan company introduces advanced foreign technology, and successfully developed the JN-101 polyurea elastic waterproof coating, this product is isocyanate compound as A component, amine compounds as B component, construction tec...


Detail produk

Tags Product

Semprotan Polyurea Elastomer Protection nutupi

Instruction Product:

perusahaan Hongyuan pirso teknologi manca majeng, lan kasil ngembangaken Yo-101 polyurea lentur nutupi anti banyu, prodhuk iki senyawa isocyanate minangka A komponèn, senyawa amine minangka komponèn B, teknologi konstruksi Applied dening semprotan nyawiji loro komponen, reaksi kui elastomer nutupi anti banyu.

Ciri:

pesawat aktif lan cepet dhuwur

isi Solid, ora volatilization saka organics, nontoxic, iku teknologi-lingkungan loropaken

Produk iki wis gedhe kuatake doyo kanggo logam lan nonlogam bahan, kayata baja, aluminium, beton, kayu, kaca serat dikiataken plastik lan froth polyurethane

Iku ora perduli kanggo suhu lan asor

Iku anteng ing loro suhu kurang lan suhu dhuwur

Ing cuaca resistance lan tuwa resistance apik

Yo nutupi wis fisik sampurna

fungsi pinunjul ing waterproofing, hiasan, anticorrosion, lan anti-slip

Nggunakake pesawat sakabehane peralatan kanggo semprotan, nanging konstruksi pemandangan, tumrap setelan, efficiency produksi dhuwur

Kita bisa gawé nutupi saka werna lan funtions miturut syarat

Aplikasi orane katrangan:

Punika wiyar dipigunakaké ing kabeh jenis proyèk anticorrosion anti banyu, utamané cocok kanggo proyèk iki nduwé

Waterproofing karya-kacepetan dhuwur sepur, trowongan, dalan beton Bridge

Kabeh jinis industri lan construction sipil proyèk gendheng waterproofing

Waterproofing lan Kelembapan-proofing lemah karya construction industri lan sipil, uga renang njero ruangan

Proyèk pemerintah waterproofing kaya sepur, TPA lan farm limbah

Proyèk anticorrosion anti banyu saka Conservancy banyu

Proyèk anticorrosion anti banyu saka tank panyimpenan industri, komponèn gedhe-ukuran

Proyèk waterproofing jembatan, area parkir pesawat, akèh parking

 


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!