TPO membran anti banyu

Katrangan singkat:

TPO Waterproof Membrane Product detailsProduct DescriptionThermoplastic Polyolefin (TPO) is a waterproof membrane. Its raw material is polymerand can be reinforced with polyester mesh and with fabric backing,manufactured by advanced extrusion machining technology.Varieties and specificatio...


Detail produk

Tags Product

TPO Membrane Waterproof

 3434

rincian Product

Description Product

Stamping Polyolefin (TPO) iku membran anti banyu. materi mentahan punika Polymer

lan bisa dikiataken karo polyester bolong lan kain backing,

diprodhuksi dening teknologi extrusion mesin majeng.

Varieties lan specifications


specifications

Jembar (mm)

2000

 Kekandelan (mm)

1.2

1.5

1.8

2.0

klasifikasi

membran H-podho TPO 

membran L-TPO karo kain backing 

membran P-TPO dikiataken karo serat

sawetara aplikasi

Digunakake Applied ing macem-macem jinis proyèk waterproofing:
1. Subways lan Tunnel
2. Roofs saka komplek olahraga
3. atap Green
4. atap kapapar
5. Steel atap
6. sampah Isi tanah yard

Product fitur

 Iku gampang kanggo nginstal karo integritas sistem apik, sawetara aksesoris.

 kekuatan banget tensile, tearing resistance lan kinerja resistance seng nembus.

 Ora plasticizer. Padha dites minangka gadhah resistance banget kanggo tuwa termal lan ultraviolet, awet lan kapapar.

 welding Hot-online. Kekuwatan pil saka peserta dhuwur.

 Cepet welding.

 Lingkungan loropaken, 100% ulang, tanpa khlor.

 Awet kinerja welding panas lan gampang kanggo ndandani.

 Gamelan lumahing, ora rowo lan polusi.

4/5000

specifications


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!