SBS dipunéwahi membran bitumen

Katrangan singkat:

SBS modified bitumen membrane is made by saturating the base in bitumen, or thermoplastic elastomer (such as styrene butadiene-SBS), reinforced with polyester or fiberglass, finishing the upward face with fine sands, mineral slates(or grains) or polythene membrane etc.Characteristic: Good imper...


Detail produk

Tags Product

SBS bitumen dipunéwahi membran digawe dening saturating dasar ing bitumen, utawa elastomer Stamping (kayata styrene butadiena-SBS), dikiataken karo polyester utawa fiberglass, pagawean ing pasuryan munggah karo sands nggoleki, slates Mineral (utawa pari-parian) utawa membran polythene etc.

karakteristik:

 Good impermeability; Nduweni kekuatan tensile apik, tingkat elongation lan stabilitas ukuran kang bisa uga cocog distorsi landasan lan kokain; SBS dipunéwahi membran bitumen khusus kang Applied ing wilayah kadhemen karo suhu kurang, nalika APP dipunéwahi membran bitumen wis Applied ing wilayah panas karo suhu dhuwur; kinerja apik ing anti-sundhukan, anti-broker, anti-resistance, anti-erosi, anti-mildew, anti-weathering; Konstruksi iku trep, cara nyawiji bisa digunakake ing patang mangsa, joints sing dipercaya

Keterangan:

item

Koleksi

PY  Polyester G   Glassfibre PYG   Glassfibre nambah polyester felt PE   PE Film S   Sand

M   Mineral

grade

pitulungan

PY

G

PYG

lumahing

PE

San

Mineral

kekandelan

2mm

3mm

4mm

5mm

kanthi

1000mm

orane katrangan ditrapake:

Cocog kanggo bangunan sipil roofing, lemah, bridge, parking, blumbang, trowongan ing baris saka waterproofing lan dampproof, utamané kanggo bangunan ing suhu dhuwur. Miturut ing stipulation engineering roofing, APP dipunéwahi membran bitumen bisa digunakake ing Grade Ⅰ bangunan sipil lan bangunan industri kang wis requirement waterproofing khusus.

instruksi Storage lan transportasi
Nalika panyimpenan lan transportasi, Jinis lan ukuran produk bakal numpuk dhewe, ora pipis. Suhu panyimpenan ngirim ora ndhuwur 50 ℃, dhuwur ora luwih saka loro lapisan, ing Course transportasi, membran kudu ngadeg.
Ing dhuwur numpuk ora luwih saka loro lapisan. Kanggo nyegah ngiringake utawa meksa, yen perlu tutup felt kain.
Ing kahanan normal panyimpenan lan transportasi, wektu panyimpenan taun wiwit tanggal produksi

data Technical:

SBS                                       [Nyantosakaké GB 18242-2008]

Ora

item

PY

G

PY

G

PYG

1

isi telat / (g / m ²) ≥

3cm

2100

*

4cm

2900

*

5cm

3500

test

*

Ora semangat

*

Ora semangat

*

2

panas resistance

90

105

≤mm

2

test

Ora aliran, ora netes

3

keluwesan suhu kurang / ℃

-20

-25

Ora crack

4

Impermeability 30 menit

0.3MPa

0.2MPa

0.3MPa

5

tension

Bukaan / (N / 50mm) ≥

500

350

800

500

900

Sareh-Bukaan

*

*

*

*

800

test

Ora crack, ora loro

6

elongation

Bukaan% ≥ /

30

*

40

*

*

Sareh-Maximum≥

*

*

15

7

bocor Oil

Pieces≥

2


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!