Self-nganut Bitumen Membrane

Katrangan singkat:

Self-adhered Bitumen MembraneProduction instructionEXSEDETM self-adhered bitumen membrane is made by blending synthesis high polymer modifying asphalt parent metal with asphalt and SBS,TP, immersion medicinal preparation, matches the special waterproof sizing material which makes by the active ...


Detail produk

Tags Product

Self-nganut Bitumen Membrane

instruction Produksi

EXSEDE TM  self-adhered bitumen membrane is made by blending synthesis high polymer modifying asphalt parent metal with asphalt and SBS,TP, immersion medicinal preparation, matches the special waterproof sizing material which makes by the active assistant the surface layer turns round take the polyethylene membrane(aluminum foil either colored sand) as the superficial material, the bottom surface uses the silicone oil anti-seize to isolate the paper the volume material or both sides for the silicone oil isolates the waterproof volume material which the paper two-sided may cake is a waterproof layer, take the polymer cement mortar as the cementation level, constitutes from sticks the volume material compound waterproofing system. Has the facing material from to stick the volume material, irs superficial material HDPE,AL may play the auxiliary waterproof role. Two-sided from sticks the volume material is take the waterproof sizing material as the waterproof cementation level, both sides the waterproof volume material which two-sided may cake for the silicone oil isolation paper. Divides according to the carcass of tire has the carcass of tire and does not have the carcass of tire two kinds. When uses the wet shop law, polymer cement mortar thickness ≤ 3mm, may take the cementation level; When polymer cement mortar thickness≥ 6mm, may take together the rigid waterproof layer to work with EXSEDETM  to form the hard and soft two waterproof layers.

Koleksi &Scope

Digunakake digunakake ing industri lan sipil bangunan roofing, lemah, blumbang, trowongan, kayu-kayuan & logam roofing.

Khusus Applied ing pabrik kimia, pabrik garment, granary.

Keterangan Product:

Jeneng Product membran bitumen poto-adhesive Polymer dipunéwahi Polymer poto-adhesive dipunéwahi polyester membran pitulungan bitumen Double lumahing membran Polymer dipunéwahi bitumen poto-adhesive
kekandelan 1.2mm 1.5mm 2.0mm 1.5mm 2.0mm 3.0mm 2.0mm 3.0mm 4.0mm
Jembar 920mm 1000mm 1000mm 1000mm
kothak meter 20m² 10m² 5m² 10m² 15m² 15m² / 10m² 10m² 10m²

Jinis lan karakteristik

materi volume foil waterproofing aluminium logam Polymer dhuwur

* Ngluwihi dhuwur, kedadean kang èfèktif kelenturan dhuwur, kekuatan tensile dhuwur

* Apik anti-tuwa

* Construction kanggo nggampangake supaya gabung kang Panggonan ing volume orane materi kaku amba gaya digawe gampang bejat èfèktif kedadean duwe lan unit dhasar cementation kinerja dhuwur

* Ngindari ngungsi kedadeyan kedadean banyu kang supaya adhesive ora tahan banyu terpaku degum lumahing peserta, Tukang mulihake

Two-sisi saka tabuh materi volume anti banyu

* Elongation dhuwur, kelenturan dhuwur, kekuatan tensile dhuwur amba

* Bears tuwa ing

* Construction kadhemen, construction trep

* Extension dhuwur, unggul nglereni mungkin alam, gabung ketat dipercaya

* Apik closeness pinunjul lan poto-Recovery

* Situs iketan apik banget, lan bisa dadi ing kanggo dangu teken kawontenan werni njamin lapisan anti banyu integritas

SBS poto-adhesive membran bitumen dipunéwahi

* Mekso efek prasaja construction caking sensitif tahan stabil, bisa uga katon externally digunakake kanggo dangu

* Karya kadhemen trep, keamanan dhuwur, ora duwe polusi ing, layanan trep

HEPE aluminium komposisi logam membran senyawa foil aluminium

* Bayangan suryo srengenge, ray anti-ultraviolet

* Urip dawa layanan

High Polymer loro-sisi saka materi volume tabuh saka kelet materi volume

* Kekuatan tensile dadi kurang, nanging bisa nyedhiyani efek bali lining, mbisakake sistem duwe ngluwihi, kelenturan dhuwur, kekuatan tensile dadi amba dhuwur, adaptasi dhasar unit distorsi bruwang nemu lawas

* Kadhemen karya, ing volatility non-Resolver, construction luwih trep ing unggul nglereni mungkin alam, nyuda orientasi kaku lokal materi volume, nambah gabung dipercaya duwe closeness unggul lan poto-Recovery

* Ngalangi kanggo nylametake èfèktif kedadean banyu situs iketan apik banget, lan bisa dadi ing kanggo dangu teken kawontenan werni, njamin anti banyu lapisan integritas lan resistance banyu.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!