About Company

20 taun fokus ing produksi lan Advertisement saka lantai kothak

Hongyuan Waterproof didegaké ing taun 1996 lan saiki tuwuh dadi panyedhiya sistem anti banyu profesional nggabungaken R & D, produksi lan dodolan lan construction serves uga minangka basa industri bangunan Déwan lan pamimpin China industri anti banyu.

  • KF8A6651 [00_00_04] [20180905-114904-0]

Tampilan Online Chat!