За компанијата

20 години се фокусира на производство и продажба на подни плочки

Hongyuan Waterproof е основана во 1996 година и сега се развива во професионален снабдувач на водоотпорни системи што интегрира истражување и развој, производство и продажба и градежништво служи како и база на индустријата за монтажа и градежна индустрија и лидер во кинеската водоотпорна индустрија.

  • KF8A6651[00_00_04][20180905-114904-0]
WhatsApp онлајн разговор!