ПВЦ водоотпорна мембрана

Краток опис:

Мембрана за хидроизолација на поливинил-хлорид (ПВЦ) Предност на производот: Автоматизација на мешање.Оваа мешавина усвојува автоматска контрола на температурата, автоматска контрола на времето, автоматска контрола на напојување; Користење на ко-истиснување на опрема за истиснување со два завртки, температура на завртката користејќи компјутерска автоматска температура ...


Детали за производот

Ознаки на производи

Хидроизолациона мембрана од поливинил-хлорид (ПВЦ).

Предност на производот:

  1. Автоматизација на мешање.Оваа мешавина прифаќа автоматска контрола на температурата, автоматска контрола на времето, автоматска контрола на хранење;
  2. Користење на ко-истиснување на опрема за истиснување со две завртки, температура на завртката користејќи компјутерски систем за автоматска контрола на температурата;
  3. Машината во голема мера ја прифаќа опремата за истиснување на матрицата со ширина од 2,1 метри;
  4. Три ролки патарина уред прецизна опрема, системот усвојува автоматски во голема мера;
  5. На три тркалачки уред прецизна опрема, системот усвојува автоматско растојание

Упатство за производот:

Волуменскиот материјал за хидроизолација од поливинил-хлорид (ПВЦ) е извонредно квалитетен со една изведба, ги поврзува асистентите за обработка и така натаму пластификатор, медицински препарат против ултравиолетови зраци, медицински препарат против стареење, стабилизатор по ПВЦ смола, преку истиснување на законот производство формирање на високополимерен водоотпорен волуменски материјал.Бидејќи овој производ ја користел уникатната формула на производот, животниот век на производот многу го надминал општиот хидроизолационен материјал, целиот животен век на системот за хидроизолација е долг, покривот надминува 30 години, подземните надминати 50 години, во градежништвото, нискоградбата добива широката примена.

EXCAIDTM е еден вид ако термопластичен ПВЦ хидроизолационен материјал, овој волуменски материјал го зема зацврстувачот од ткаенината од полиестерски влакна, преку специјални стискања на занаетот, предизвикува двострани нивоа на игелит и средниот полиестерски зацврстувач го обединува материјалот со висок волумен на полимер кој во се формира тело.Формулата за напредно ниво на игелит и ткаенината од полиестерски влакна на структурата на мрежата се обединуваат, овозможувајќи му на волуменскиот материјал да има исклучително добра стабилност на големината и низок коефициент на термичко проширување.Промотивниот волуменски материјал директно ги изложува долгорочните перформанси во природната средина, истовремено, го завиткува површинскиот слој на материјалот уникатен слој за да овозможи волуменскиот материјал да има од чиста функција, спречува во воздухот прашината и загадувачките бои во волуменот материјал.

Спецификација:

Стандардна ширина 2,05м, дебелина 1,2мм/1,5мм/2,0мм, стандардна должина

Карактеристика на производот:

*Работниот век е долг, мечки стареат, покривот може да се користи над 20 години, под земја може да достигне 50 години.

*Надолжната јачина е висока, промената на големината на термичката обработка е мала.

*Флексибилноста со ниска температура е добра, приспособливата мобилност на температурата на околината е добра.

*Го носи коренскиот систем пропустливоста да биде добра, може да направи жардинери покрив.

*Антиперфорирачки и отпорноста на удар се добри.

*Конструкции, широка широчина за спојување, гостинот погодно за заварување сигурно малку, сигурен и нема загадување.

*Силно носи хемиска корозивност, за да одговара на посебната ситуација.

*Има добра пластичност, погодноста за обработка на деталите е брза.

*Услугите се погодни, цената е евтина.

*Потврда на вештачки по 2000 часа.

Класификација на производи:

*N1-не ниво на соединение се појавува надворешно хидроизолациониот материјал.(главно се однесува во се појавува надворешно хидроизолација на покриви обработка на детали)

*N2-не мора да се појави нивото на соединение надворешно на хидроизолациониот материјал.(главно се однесува во мора да се појави надворешна водоотпорна обработка на детали)

*L1 — еднострано соединение од текстилни влакна што се појавува надворешно на хидроизолациониот материјал.(главно се применува во се појавува надворешно покривниот водоотпорен слој со голема површинска употреба)

*L2 — едностраното соединение од текстилни влакна мора да се појави надворешно на хидроизолациониот материјал.(главно се користи во мора да се појавува надворешно водоотпорен слој голема површинска употреба) во

*W1 — ткаенина за зајакнување се појавува надворешно хидроизолациониот материјал.(главно се применува во изложбена хидроизолација на покриви) во

*W2 - цврстината на ткаенината мора да се појавува надворешно на хидроизолациониот материјал.(главно се применува во неизложен водоотпорен слој)

Применлив опсег:

Поливинил-хлорид (ПВЦ) водоотпорен волуменски материјал, бидејќи ја користел уникатната формула на производот, животниот век на почетниот производ далеку го надминал општиот хидроизолационен материјал, го извиткува материјалот со извонредни перформанси за да предизвика широко примена во водоотпорен секој домен.

Технички податоци:[Се потврдува на GB12952-2003]

бр. Ставка L (композит со единечни влакна) N (во ткаенината) M (без сложен слој)
1 *Затегнување N/cm≥ 100 160 *8.0 *12.0 100 160
2 Издолжување на фрактура %≥ 150 200 200 200 150 200
3 Мерењето се менува при загревање %≤ 1.5 1.0 3.0 2.0 1.5 1.0
4 Ладно свиткување -20℃ нема протекување -25℃ нема протекување -20℃ нема протекување -25℃ нема протекување -20℃ нема протекување -25℃ нема протекување
5 Отпорност на перфорација Водонепропустливост Водонепропустливост Водонепропустливост
6 Водонепропустливост Водонепропустливост Водонепропустливост Водонепропустливост
7 Својство на врзување со сечење (N/mm) ≥ 3.0/мембрана за кршење 3.0/мембрана за кршење 3.0/мембрана за кршење
8 Стареење со топол воздух Изглед Без лудост, без меур, без кохерентност, дупка Без лудост, без меур, без кохерентност, дупка Без лудост, без меур, без кохерентност, дупка
Промена на тензија% ±25 ±20 ±25 ±20 ±25 ±20
Стапка на промена на издолжување%
9   Ладно свиткување% -15℃ нема протекување -20℃ нема протекување -15℃ нема протекување -20℃ нема протекување -15℃ нема протекување -20℃ нема протекување
Јачина на напнатост% ±25 ±20 ±25 ±20 ±25 ±20
Стапка на промена на издолжување%
Ладно свиткување% -15℃ нема протекување -15℃ нема протекување -15℃ нема протекување±25 -20℃ нема протекување±20 -15℃ нема протекување±25 -20℃ нема протекување±20
10 Фитотроните го забрзуваат стареењето Јачина на напнатост% ±25 ±20
Стапка на промена на издолжување%
Ладно свиткување% -15℃ нема протекување -20℃ нема протекување -15℃ нема протекување -20℃ нема протекување -15℃ нема протекување -20℃ нема протекување

  • Претходно:
  • Следно:

  • на
    WhatsApp онлајн разговор!