полимер модифициран цементен водоотпорен слој

Краток опис:

Водоотпорна облога од полимер цемент (JS) Полимер цементната хидроизолациона облога е зелена и заштита на животната средина, препорачана од нацијата.Тоа е еден вид двокомпонентна хидроизолациона облога комбинирана со органски течен материјал и неоргански прашок материјал.Има карактеристики на висока ел...


Детали за производот

Ознаки на производи

Полимер цементен водоотпорен слој (JS)

Водоотпорната облога од полимер цемент е зелена и заштита на животната средина, препорачана од нацијата.Тоа е еден вид двокомпонентна хидроизолациона облога комбинирана со органски течен материјал и неоргански прашок материјал.Има карактеристики на висока еластичност и висока издржливост.Слој за обложување може да формира филм за хидроизолација со висока издржливост, може да се додаде пигмент.

Карактеристики на производот:

висока приспособливост на влажен и сув основен слој, кој не тече на надморска височина

пигментот може да се додаде по ваша желба

висока еластичност и висока издржливост

без отров и без мирис, без загадување, лесна конструкција, кратко време за изградба.

вентилационо својство, без меурчиња дури и на влажен основен слој

Сфера на примена:

Овој производ се однесува на ѕидање, малтер, бетон, мал, дрво, тврда пластика, стакло, гипс картон, пена плоча, асфалт, гума, SBS, APP, полиуретан и градежни конструкции (како што се зграда, ѕидна површина, подземна површина, тунел, мост, базен, мост, базен, резервоар, бања и кујна)

 


  • Претходно:
  • Следно:

  • ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

    на
    WhatsApp онлајн разговор!