polimér dirobah palapis waterproof cementitious

Pondok Description:

Polymer cement waterproofing coating(JS)Polymer cement waterproofing coating is green and environmental protection, recommended by nation. It is a kind of bi-component waterproofing coating compounded with organic liquid material and inorganic powder material. It has characteristics of high el...


jéntré produk

Tags produk

Polimér waterproofing semén palapis (JS)

Polimér waterproofing semén palapis nyaeta panyalindungan héjo sarta lingkungan, dianjurkeun ku bangsa. Ieu mangrupakeun jenis bi-komponén palapis waterproofing diperparah kalayan bahan cairan organik jeung bahan bubuk anorganik. Cai mibanda karakteristik élastisitas tinggi na durability tinggi. Lapisan palapis bisa ngabentuk tenacity tinggi waterproofing pilem, pigmén bisa ditambahkeun.

ciri produk:

adaptability tinggi mun lapisan base baseuh jeung garing, teu ngalir dina élévasi

pigmén bisa ditambahkeun salaku hayang

élastisitas tinggi na durability tinggi

racun-haratis tur bau-haratis, teu polusi, konstruksi gampang, pondok dina jangka waktu konstruksi.

sipat ventilasi, teu blistering malah dina lapisan base baseuh

Lapisan aplikasi:

Produk ieu manglaku ka masonry, mortir, beton, Mal, kai, plastik teuas, kaca, plasterboard, dewan busa, aspal, karét, SBS, aplikasi, polyurethane tur konstruksi sipil (kayaning wangunan, beungeut témbok, sahandapeun taneuh, torowongan, sasak, kolam renang, sasak, kolam renang, embung, mandi jeung dapur)

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali

      
      WhatsApp Online Chat!