NRC palapis rubbering

Pondok Description:

ProductDescriptionThe product is modified bitumen waterproof coating made from rubber modified bitumen and special additives through special process. It may be applied with other waterproof membranes to form composite waterproof layer. When being used as an independent waterproof layer, it...


jéntré produk

Tags produk

barang

gambaran

Produk kasebut dirobah palapis waterproof bitumen dijieun tina karét dirobah bitumen jeung aditif husus ngaliwatan prosés husus. Ieu bisa jadi dilarapkeun kalawan mémbran waterproof séjén pikeun ngabentuk lapisan waterproof komposit. Lamun dipake salaku hiji lapisan waterproof bebas, pabeungeutannana bakal ditangtayungan ku lapisan insulasi. Modél produk na spésifikasi (varying tina métode konstruksi): tipe nyemprot, tipe lukisan, grouting sarta tipe sealing

Fitur produk

● Timer reparation: bahan moal misahkeun mangsa pangwangunan, anu bisa ngabentuk lapisan waterproof stabil sarta seamless. Lapisan waterproof ruksak dina konstruksi sarta operasi bakal timer repaired pikeun nyegah cai ti infiltrating kana lapisan waterproof, sarta pikeun ngajaga kontinuitas lapisan waterproof. ● Adhesion: bahan waterproof bisa anut kalawan tangtu base malah di cai pikeun mastikeun pangaruh waterproof alus lamun deformasi struktural lumangsung. ● lalawanan leaching: bahan waterproof moal Leach pikeun alesan tina flushing cai jero taneuh sanggeus konstruksi.
● lalawanan Kimia: asam, alkali, sarta uyah kinerja tahan unggulan;
● konstruksi Mudah: syarat low asup kuliah basa jeung bébas tina perlakuan husus ka shorten jaman pangwangunan, sarta pangwangunan dina suhu low nu diwenangkeun;
● pangropéa Mudah sarta manajemén
● eusi solid High, sarta euweuh perkara volatile;
● Kungsi solidify, non-toksik, euweuh bauan, sarta polusi bébas;
● produk The bisa jadi dilestarikan dina wadah disegel periode panjang, tanpa mangaruhan kinerja na.
aplikasi wengkuan NRC non-solidify karét bitumen palapis bisa jadi dilarapkeun salaku perlakuan waterproof pikeun gedong karek halam, atawa ngalereskeun lapisan waterproof ruksak. Ieu lumaku pikeun waterproofing sahiji tempat umum, kitu ogé mendi deformasi na posisi husus lianna. Dibandingkeun jeung bahan waterproof sejen, eta boga kaunggulan unik dina perlakuan waterproof pikeun posisi husus. image008

Fitur konstruksi

● produk bisa jadi dipaké pikeun ngabentuk lapisan waterproof, atawa taat mémbran waterproof sakumaha lem waterproof, ku kituna pikeun ngabentuk lapisan waterproof komposit. ● Éta boga pangaruh napel alus kalayan sagala jinis mémbran waterproof (kaasup mémbran EPDM karét, poliétilén serat polipropilén waterproof mémbran), nu bisa ngabentuk lapisan waterproof komposit. ● adhering kalawan tangtu basa pikeun ngabentuk lapisan waterproof kulit-kawas pikeun nyegah channeling cai;
● syarat Low asup kuliah basa asor, sarta pangwangunan bisa dilaksanakeun pas nalika cai asup kuliah basa keur cleaned, ku kituna mun shorten jaman pangwangunan;
● prosés Diversified tur konstruksi merenah: produk nu bisa jadi dicét atanapi disemprot dina konstruksi.
● Pinunjul constructability hawa low: menyemprot konstruksi bisa dilaksanakeun dina kaayaan hawa tiis.
● adaptability High mun deformasi struktural: bahan ngabogaan extensibility beredar na adhesion kana sampurna adaptasi jeung deformasi struktural, jeung mun ngahindarkeun karuksakan lapisan waterproof disababkeun ku deformasi struktural. Nalika ngabentuk lapisan waterproof komposit jeung mémbran, NRC non-solidify karét bitumen palapis bisa nyerep sagala stress deformasi mun assure intactness jangka panjang lapisan waterproof komposit.

 

Konstruksi komposit jeung Panukeur (semprot)

 image010

 

Pemanasan ti NRC Non-solidify karét bitumen palapis

Nyemprot tina NRC Non-solidify karét bitumen palapis

mémbran Paving

lengkep konstruksi

Index Performance teknis

Standar eksekutif: Non-solidify karét bitumen (NRC) palapis (Q / 0783WHY003-2012)

SN

item

daptar eusi

model kuring

model II

1

Padet Kandungan% ≥

80

98

2

Performance napel

Base garing ≥

100% Cohesive paranti

Baseuh Base ≥

3

Extensibility / mm ≥

4

15

4

Kalenturan Suhu low

-20 ° C, euweuh Fissure

-25 ° C, euweuh Fissure

5

Termal Résistansi / ° C

60

70

Taya ngageser, ngalir atanapi muterna

6

Termal sepuh 70 ° C × 168h

Extensibility / mm ≥

2

15

Kalenturan Suhu low

-15 ° C, euweuh Fissure

-20 ° C, euweuh Fissure

7

Résistansi asam

katingalian

Taya robah

Extensibility / mm ≥

4

15

Massa Robah /%

± 2.0

8

Résistansi alkali

katingalian

Taya robah

Extensibility / mm ≥

4

15

Massa Robah /%

± 2.0

9

Résistansi uyah

katingalian

Taya robah

Extensibility / mm ≥

4

15

Massa Robah /%

± 2.0

10

Performance segel-penyembuhan

Taya permeating

11

Ngabdi handapeun Tearing State / N / mm

Kondisi baku

0.1 ~ 1.0

termal sepuh

0.1 ~ 1.0

12

Anti channeling Performance / 0.6MPa

Taya channeling

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali

      
      WhatsApp Online Chat!