Valeron Palang-pola pilem timer napel mémbran bitumen

Pondok Description:

RAM-CL Valeron Cross-pattern film self-adhesive bitumen membraneThe USA-imported cross-pattern film is a new type self-adhesive waterproof membrane with small thickness and stable dimensions.1.Product overview Shuangsheng RAM-CL Valeron Cross-pattern film self-adhesive bitumen membrane is a sh...


jéntré produk

Tags produk

RAM-Cl Valeron Palang-pola pilem timer napel mémbran bitumen

Film-pola cross AS-diimpor téh jenis timer napel mémbran waterproof anyar kalayan ketebalan leutik sarta dimensi stabil.

1. Tinjauan Produk

Shuangsheng pilem RAM-Cl Valeron Palang-pola timer napel bitumen mémbran mangrupakeun timer napel mémbran waterproof lambar kawas jeung ketebalan seragam nu geus composited ngaliwatan hiji prosés husus kalayan kualitas luhur karét sintétik, tackifying résin na jalan bitumen salaku beungkeutan hiji bahan, AS-diimpor Valeron pilem Palang-pola salaku bahan enhancement, sarta pilem isolating peelable katutupan on lapisan permukaan timer napel.

2. fitur Produk

① satru Strong: Hongyuan Grup menyimpulkan perjangjian strategis kalayan AS ITW Grup impor Valeron pilem Palang-pola sarta ngajalankeun produk waterproof timer napel.

② aplikasi Wide: bahan ipis jeung lampu, operasi basajan, sababaraha prosedur operasi, sarta lumaku pikeun kaayaan kerja béda dina loka karya;

③ Tiis nerapkeun: euweuh pamakéan seuneu kabuka, hemat energi jeung ramah-lingkungan;

④ gaya beungkeutan Strong: gaya beungkeutan kuat pikeun ngawujudkeun beungkeutan pinuh kalayan lapisan struktural jeung ngahontal waterproofing alus teuing jeung épék cai-tumerapna.

⑤ Good durability: sepuh-lalawanan alus teuing pikeun éféktif ulah bahan sepuh alatan eksposur nu panjang-waktos dina jaman lila digawé;

⑥ dimensi stabil: dimensi stabil ulah deformations bahan alatan béda suhu kacida badag;

⑦ Good lalawanan korosi: lalawanan kabocoran unggulan sarta lalawanan alkali jeung asam korosi unggulan;

aplikasi lega 

gaya beungkeutan kuat

tiis nerapkeun

friendliness kaamanan jeung lingkungan

alus durability

dimensi stabil

lalawanan korosi

3. P klasifikasi roduct sarta spésifikasi  

ngetik

tipe I

tipe II

kakandeleun

1.2mm

1.5mm

2.0mm

panjang

20m

20m

10m

rubak

1000mm


data 4.Technical

Confirming ka GB / T23457-2009 [Pra-baseuh mémbran waterproof] baseuh P

NO.

barang

daptar eusi

P

kuring

II

1

kaayaan kaku

Tegangan / (N / 50mm) ≥

150

200

Elongation di maksimum tegangan /% ≥

30

150

2

lalawanan panas

70 ℃, aliran 2hNo, teu dripping

3

kalenturan hawa tiis / ℃

-15

-25

Taya retakan

 

Confirming mun GB23441-2009 [bitumen Timer anut waterproof mémbran] pe N

NO.

barang

daptar eusi

pe

kuring

II

1

kaayaan kaku

Tegangan / (N / 50mm) ≥

150

200

Elongation di maksimum tegangan /% ≥

200

Narekahan elongation aspal /% ≥

250

fenomena manteng

Dina prosés manjang, euweuh palapis aspal tur bengkahna mémbran méméh narekahan mémbran

2

lalawanan panas

70 ℃, dripping 2mm ≦

3

kalenturan hawa tiis / ℃

-20

-30

Taya retakan


5.
wengkuan lumaku

Lumaku pikeun rékayasa waterproof béda kayaning roofs, proyék bawah tanah, metros, torowongan, koridor pipe komprehensif jeung lapisan panyalindungan jeung rékayasa waterproof kalawan syarat tinggi panyalindungan lingkungan atanapi sarat luhur tarung seuneu jeung ku pangabutuh digawekeun tanpa seuneu muka.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat!