Valeron Cross-pola film poto-adhesive membran bitumen

Katrangan singkat:

RAM-CL Valeron Cross-pattern film self-adhesive bitumen membraneThe USA-imported cross-pattern film is a new type self-adhesive waterproof membrane with small thickness and stable dimensions.1.Product overview Shuangsheng RAM-CL Valeron Cross-pattern film self-adhesive bitumen membrane is a sh...


Detail produk

Tags Product

RAM-CL Valeron Cross-pola film poto-adhesive membran bitumen

Ing film-pola salib USA-diimpor jinis poto-adhesive membran anti banyu anyar karo kekandelan cilik lan dimensi stabil.

1. Ringkesan Product

Shuangsheng film RAM-CL Valeron Cross-pola poto-adhesive bitumen membran iki poto-adhesive membran anti banyu sheet-kaya karo kekandelan seragam, kang composited liwat proses khusus kanthi kualitas dhuwur karet sintetik, tackifying resin lan dalan bitumen minangka iketan a materi, USA-diimpor Valeron film Cross-pola minangka materi penambahan, lan film ngisolasi peelable dijamin ing lapisan lumahing poto-adhesive.

2. Product fitur

① aliansi Kuwat: Hongyuan Group rampung persetujuan strategis karo US ITW Group kanggo ngimpor Valeron film Cross-pola lan miwiti produk anti banyu poto-adhesive.

② aplikasi Wide: bahan lancip lan cahya, prasaja operasi, kaping tata cara operasi, lan ditrapake kanggo kahanan apa beda ing situs karya;

③ Cold nglamar: ora nggunakake semangat mbukak, saving lan lingkungan-loropaken;

④ pasukan iketan Kuwat: pasukan iketan kuwat kanggo éling iketan lengkap karo lapisan struktural lan entuk waterproofing banget lan banyu efek-Ngunci.

⑤ Good kekiatan: tuwa-resistance banget kanggo èfèktif supaya materi tuwa amarga cahya-wektu ing wektu dawa apa;

⑥ dimensi Stabil: dimensi stabil supaya deformations materi amarga suhu sing beda banget gedhe;

⑦ Good resistance karat: resistance sundhukan banget lan resistance alkali lan asam karat banget;

aplikasi Wide 

pasukan iketan kuwat

Cold nglamar

friendliness Safety lan lingkungan

Good kekiatan

dimensi stabil

resistance karat

3. P Klasifikasi roduct lan specification  

Koleksi

Koleksi aku

Tipe II

kekandelan

1.2mm

1.5mm

2.0mm

Length

20m

20m

10m

Jembar

1000mm


data 4.Technical

Nyantosakaké kanggo GB / T23457-2009 [Pre-udan membran anti banyu] Udan P

Ora ana.

item

Index

P

Aku

II

1

tension

Tension / (N / 50mm) ≥

150

200

Elongation ing maksimum tension /% ≥

30

150

2

panas resistance

70 ℃, aliran 2hNo, ora netes

3

keluwesan suhu kurang / ℃

-15

-25

Ora crack

 

Nyantosakaké kanggo GB23441-2009 [bitumen Self-nganut anti banyu membran] PE N

Ora ana.

item

Index

PE

Aku

II

1

tension

Tension / (N / 50mm) ≥

150

200

Elongation ing maksimum tension /% ≥

200

Rengat elongation aspal /% ≥

250

kedadean babagan

Ing proses mulet, ana nutupi aspal lan pisah membran sadurunge rengat membran

2

panas resistance

70 ℃, dripping 2mm ≦

3

keluwesan suhu kurang / ℃

-20

-30

Ora crack


5.
orane katrangan ditrapake

Ditrapake kanggo engineering anti banyu kayata atap, proyèk lemah, metros, Tunnel, corridors pipe lengkap karo lapisan pangayoman lan engineering anti banyu karo syarat dhuwur saka pangayoman lingkungan utawa syarat dhuwur saka gelut geni lan karo kabutuhan kanggo bisa tanpa geni mbukak.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!