Single-komponèn waterproofing nutupi

Katrangan singkat:

Single-component waterproofing coatingSingle-component waterproofing coating is a polymer waterproof coating of reactive type of moisture-curable film. It is made of isocyanate and polyether as main material, mixing with solid agents, plasticizers and other additives and other additives using sp...


Detail produk

Tags Product

Single-komponèn waterproofing nutupi

Single-komponèn waterproofing nutupi iku nutupi anti banyu Polymer saka jinis reaktif film Kelembapan-curable. Kang digawe saka isocyanate lan polyether minangka materi utama, nyawiji karo agen ngalangi, plasticizer lan aditif liyane lan aditif liya nggunakake teknologi khusus dening dhuwur Suhu prepolymer dehidrasi polyurethane lan Kelembapan ing udhara, kang Forms angel, alus lan jointless karet waterproofing film ing landasan .

ciri Product:

Single-komponèn waterproofing nutupi, gampang kanggo aplikasi, requirement kanggo Kelembapan isi basa ora dhuwur, bisa Applied ing lumahing liyane lembab, uga ana ing lumahing iku asor relatif luwih amba.

film Polyurethane nutupi kekuatan dhuwur lan elongation, kelenturan apik, suhu dhuwur apik lan suhu resistance kurang, lan daya adaptasi dhuwur kanggo Landasan shrinkage lan retak.

Bisa jas 1mm kanggo 3mm nglukis siji wektu, film ditutupi punika kandhel, ora umpluk, lan daya iketan dhuwur.

Ora perlu kanggo rerumput agen perawatan landasan ing macem-macem landasan kang nganti standar

orane katrangan ditrapake:

Digunakake digunakake ing atap, ruang paling ngisor, jamban, kolam renang, lan kabeh jinis industri lan waterproofing bangunan sipil

teknologi Aplikasi:

Landasan kudu tenan, Gamelan, ora sundries, nang pojok lan njaba sudhut kudu digawe menyang busar bunder, ing diameteripun saka njero sudhut ngirim ora luwih saka 50mm, lan njaba corder ngirim ora luwih saka 10mm.

Bakal lan dosis: miturut dosis aplikasi, roto-roto sing nyawiji babak o nggunakake.

dosis Reference: nutupi dosis film kira 1.3-1.5kg / sqm nalika kekandelan punika 1mm.

aplikasi anti banyu gedhe, nutupi uniformity nutupi pipis karo karet utawa scraper plastik, kekandelan punika onsistent, umume iku 1.5mm kanggo 2.0mm, kudu disapu resik ing 3 kanggo 4 kaping, ing wektu brushing pungkasan kudu rampung sawisé cures brushing sadurungé lan dadi film, lan brushing ing arah ertical. Umume minangka kapisah film-mbentuk, kanggo Papan project lemah, kudu pave lapisan saka felt materi dikiataken saliyane

kekandelan lapisan: kanggo kekandelan project lemah iku 1.2 2.0mm, umume 1.5mm; kanggo jamban kekandelan ora kurang saka 1.5mm; kanggo Multilayer anti banyu saka kekandelan construction gendheng exposured ora kurang saka 1.2mm; kanggo salah siji lapisan anti banyu saka bahan Ⅲ anti banyu, kekandelan ora kurang saka 2mm;

aplikasi lapisan Fishing: buyar wedhi di resiki sadurunge wektu brushing pungkasan ora solidified.

lapisan Protection: ing lumahing film nutupi kudu nindakake pangayoman jampel minangka rancangan.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!