Serat Pendek Non Woven Geotextile

Katrangan singkat:

Geotextile Non Woven serat minangka jinis bahan konstruksi anyar sing digunakake ing teknik sipil. Iki digawe saka serat PP utawa PET kanthi proses jarum. Kekuwatan tarik geotextile non anyaman PP luwih dhuwur tinimbang tenunan non PET. Nanging kalorone duwe resistensi luh sing apik lan uga duwe fungsi utama sing apik: saringan, got lan penguatan. Spesifikasi kalebu saka 100 gram per meter persegi nganti 800 gram saben meter persegi.


Detail produk

Tags Product

Katrangan :

Geotextile Non Woven serat minangka jinis bahan konstruksi anyar sing digunakake ing teknik sipil. Iki digawe saka serat PP utawa PET kanthi proses jarum. Kekuwatan tarik geotextile non anyaman PP luwih dhuwur tinimbang tenunan non PET. Nanging kalorone duwe resistensi luh sing apik lan uga duwe fungsi utama sing apik: saringan, got lan penguatan. Spesifikasi kalebu saka 100 gram per meter persegi nganti 800 gram saben meter persegi.

Fitur Produk:

1. Iki minangka bahan bangunan sing ramah lingkungan.

2. sifat mekanik sing apik, permeabilitas banyu sing apik, tahan korosi lan resistensi penuaan.

3. Kinerja anti-pemakaman lan anti korosi sing kuat, struktur alus lan kinerja pembuangan sing apik.

4. Koefisien gesekan sing apik lan kekuatan tarik, lan nduweni kinerja penguatan geoteknik.

5. Kesinambungan umume, bobot entheng lan konstruksi sing trep

6. Iki minangka bahan sing jelas, saengga nduweni fungsi penyaringan lan isolasi sing apik lan resistensi tusukan sing kuat,

dadi duwe kinerja proteksi sing apik.

Lembar data teknis:

Data teknis geotoksil non Woven serat ringkes

Mekanik

Properti

bobote

g / m2

100

150

200

250

300

350

400

450

500

600

800

variasi bobot

%

-8

-8

-8

-8

-7

-7

-7

-7

-6

-6

-6

kekandelan

mm

0,9

1.3

1.7

2.1

2.4

2.7

3

3.3

3.6

4.1

5

variasi jembar

%

-0.5

Break Strength (MD lan XMD)

KN / m

2.5

4.5

6.5

8

9.5

11

12.5

14

16

19

25

Ngaso

elongation

%

25-100

CBR Burst

Kekuwatan

KN

0,3

0,6

0,9

1.2

1.5

1.8

2.1

2.4

2.7

3.2

4

Kekuwatan Tear : (MD lan XMD)

KN

0,08

0,12

0,16

0,2

0,24

0,28

0,33

0,38

0,42

0,5

0,6

MD = Kekuwatan Arahan Mesin = Kekuwatan Arahan Mesin

Prooerlies Hidrolik

ayak ukuran 090

mm

0,07 〜0,20

Koefisien saka

Kemampuan

cm / s

(1.099) X (10-1 〜10-3)

 

Aplikasi:

1. Kanggo nguatake backfill tembok penahan utawa jangkar piring rai tembok penahan. Mbangun tembok penahan utawa bungkus sing dibungkus.

2. Nguatake trotoar fleksibel, ndandani retakan ing dalan lan nyegah retakan reflektif ing permukaan dalan.

3. Tambah stabilitas slope kerikil lan lemah sing dikuatake kanggo nyegah erosi lemah lan kerusakan beku ing suhu sithik.

4. Lapisan isolasi ing antarane ballast lan roadbed utawa ing antarane landasan dalan lan lemah alus.

5. Lapisan isolasi ing antarane bahan gawean, tumpukan utawa lapangan material lan pondasi, lan antarane lapisan lemah beku sing beda. Filtrasi lan penguatan.

6. Lapisan filter ing sisih ndhuwur bendungan panyimpenan awu utawa bendungan tailing, lan lapisan penyaring sistem pembuangan ing backfill tembok penahan.

7. Lapisan filter ing sekitar pipa got utawa saluran pembuangan kerikil.

8. Filter sumur banyu, sumur relief utawa pipa tekanan miring ing teknik hidrolik.

9. Lapisan isolasi Geotextile ing antarane dalan gedhe, bandara,

10. Saluran vertikal utawa horisontal ing bendungan bumi, dikubur ing lemah kanggo ngilangi tekanan banyu pori.

11. Saluran ing mburine geomembrane utawa ing tutup beton ing bendungan utawa tanggul bumi.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!