HDPE Kapadhetan dhuwur poliethelin poto adhesive membran anti banyu

Katrangan singkat:

NPS-H Non-bitumen-based polymer self-adhesive film (pre-paved) waterproof membraneThe waterproof membrane is made with pre-paved full bonding installation and does not require full bonding of the protection layer and the structure.1.Product overviewAichuang NPS-H non-bitumen-based polymer self...


Detail produk

Tags Product

NPS-H N ing-bitumen basis Polymer film poto-adhesive (wis masangi paving) anti banyu membran

Membran anti banyu digawe karo wis masangi paving instalasi iketan lengkap lan ora mbutuhake iketan kebak lapisan pangayoman lan struktur.

Ringkesan 1.Product

Basis non-bitumen Aichuang NPS-H Polymer film poto-adhesive (prepaved) membran anti banyu iku membran anti banyu Polymer sing digawe dening compositing HDPE karo banyu-tahan lan ultraviolet-tahan Polymer gel karo proses khusus.

2. Product fitur

① kekuatan High: iku bisa èfèktif nyegah breakage utawa sundhukan tanpa lapisan pangayoman lan bisa diwutahake karo beton sawise kang kaiket karo balak baja.

② iketan Full karo lapisan struktural: bisa mbentuk ikatan permanen karo beton kanggo entuk kekuatan iketan dhuwur lan efek ngunci banyu lan uga bisa nyegah Kelembapan seeping menyang struktur èfèktif.

③ Nyegah kerusakan disebabake utang dhasar kanggo lapisan anti banyu: karo utang dhasar, lapisan pangayoman bisa luh lapisan anti banyu tradisional. Bahan karo wis masangi paving instalasi iketan lengkap bisa dadi siji karo struktur supaya kerusakan.

④ wektu karya Shorter: wis masangi paving instalasi iketan lengkap wis syarat kurang kanggo lumahing basa lan cendhak wektu karya dening 1/3 dibandhingake karo membran umum.

dhuwur kekuatan, pasukan iketan dhuwur, melintang-mili Nyegah banyu, aplikasi trep

3. P Klasifikasi roduct lan specification

kekandelan

1.2mm

1.7mm

2.0mm

Jembar

2000mm

data 4.Technical

 
Ora ana. item Index
Pre-masangi paving P
1 tension Tension / (N / 50mm) ≥ 500
Elongation ing break saka membran,% ≧ 400
Elongation ing maksimum tension /% ≥ -
2 Luh kekuatan rod kuku / N ≧ 400
3 sistem kontrol Channel 0.6Mpa, ora mlaku banyu

5. orane katrangan ditrapake

Ditrapake kanggo bagean ngalami wis masangi paving instalasi iketan lengkap


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!