HDPE dénsitas luhur poliétilén diri napel mémbran waterproof

Pondok Description:

NPS-H Non-bitumen-based polymer self-adhesive film (pre-paved) waterproof membraneThe waterproof membrane is made with pre-paved full bonding installation and does not require full bonding of the protection layer and the structure.1.Product overviewAichuang NPS-H non-bitumen-based polymer self...


jéntré produk

Tags produk

NPS-H N dina bitumen basis polimér pilem timer napel (pre-diaspal) waterproof mémbran

Mémbran waterproof dijieun kalawan pre-diaspal instalasi beungkeutan lengkep sareng teu merlukeun beungkeutan pinuh tina lapisan panyalindungan jeung struktur.

Tinjauan 1.Product

Basis non-bitumen Aichuang NPS-H polimér pilem timer napel (prepaved) mémbran waterproof nyaéta mémbran waterproof polimér nu dijieun ku compositing HDPE kalawan cai-tahan jeung ultraviolét-tahan polimér gél ku prosés husus.

2. fitur produk

① kakuatan High: eta efektif bisa nyegah ngarojong pegatna atawa kabocoran tanpa lapisan panyalindungan sarta bisa dituang jeung beton sanggeus kabeungkeut ku bala baja.

② beungkeutan Full kalayan lapisan struktural: eta bisa ngabentuk beungkeut permanén kalawan konkrit pikeun ngahontal kakuatan beungkeutan tinggi na pangaruh Ngonci cai alus sarta ogé bisa nyegah Uap seeping kana struktur éféktif.

③ Nyegah Karuksakan disababkeun ku pakampungan yayasan ka lapisan waterproof: kalawan pakampungan yayasan, lapisan panyalindungan tiasa luh lapisan waterproof tradisional. Bahan sareng pre-diaspal instalasi beungkeutan pinuh bisa kabeungkeut ku struktur ulah Karuksakan.

④ jaman karya leuwih pondok: pre-diaspal instalasi beungkeutan pinuh boga syarat low for beungeut basa jeung shortens periode gawé ku 1/3 dibandingkeun kalawan mémbran umum.

kakuatan tinggi, gaya beungkeutan tinggi, transverse-ngalir pencegahan cai, aplikasi merenah

3. P klasifikasi roduct sarta spésifikasi

kakandeleun

1.2mm

1.7mm

2.0mm

rubak

2000mm

data 4.Technical

 
NO. barang daptar eusi
Pra-diaspal P
1 kaayaan kaku Tegangan / (N / 50mm) ≥ 500
Elongation di break of mémbran,% ≧ 400
Elongation di maksimum tegangan /% ≥ -
2 Luh kakuatan rod kuku / N ≧ 400
3 sistim kontrol saluran 0.6Mpa, teu jalan cai

5. wengkuan lumaku

Lumaku pikeun bagian subjected mun pre-diaspal instalasi beungkeutan pinuh


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat!