HDPE полиетиленска самолеплива водоотпорна мембрана со висока густина

Краток опис:

NPS-H Водоотпорна мембрана со полимерна самолеплива фолија врз основа на небитумен (пред-асфалтирана) Водоотпорната мембрана е направена со претходно поплочена целосна сврзувачка инсталација и не бара целосно поврзување на заштитниот слој и структурата.1.Преглед на производотAichuang NPS -H самостојна полимерна база на небитумен...


Детали за производот

Ознаки на производи

НПС-ХNВодоотпорна мембрана со полимерна самолеплива фолија (пред-поплочена) на база на битумен

Водоотпорната мембрана е изработена со претходно поплочена целосна леплива инсталација и не бара целосно лепење на заштитниот слој и структурата.

1.Преглед на производот

Aichuang NPS-H небитумен-базиран полимерен самолеплив филм (препоплочен) водоотпорна мембрана е полимерна водоотпорна мембрана која се прави со композитирање на HDPE со водоотпорен и ултравиолетовиотпорен полимер гел со посебен процес.

2.Карактеристики на производот

① Висока јачина: може ефикасно да спречи кршење или дупчење без заштитен слој и може да се истури со бетон откако ќе се врзе со челични засилувања.

② Целосно поврзување со структурен слој: може да формира трајно поврзување со бетон за да се постигне висока јачина на поврзување и добар ефект на заклучување на водата, а исто така може ефикасно да спречи навлегување на влага во структурата.

③ Спречување на штети предизвикани од населувањето на темелите на водоотпорниот слој: со населувањето на темелите, заштитниот слој може да го раскине традиционалниот водоотпорен слој.Материјалите со претходно поплочена целосна леплива инсталација може да се врзат со структура за да се избегнат оштетувања.

④ Пократок работен период: претходно поплочената инсталација за целосно поврзување има мали барања за основната површина и го скратува работниот период за 1/3 во споредба со обичните мембрани.

Висока јачина, голема сила на поврзување, спречување на попречно тече вода, удобна примена

3.Pкласификација и спецификација на производи

Дебелина

1,2 мм

1,7 мм

2,0 мм

Ширина

2000 мм

4.Технички податоци

 
БР. Ставка Индекс
Претходно поплочен П
1 Напнатост Затегнување/(N/50mm)≥ 500
Издолжување при прекин на мембраната,%≧ 400
Издолжување при максимална напнатост/%≥ ——
2 Јачина на кинење на шипката на ноктите/N≧ 400
3 Систем за контрола на каналот 0,6Mpa, нема вода

5.Применлив опсег

Применливо за делови кои се подложени на претходно поплочена целосна инсталација за поврзување


  • Претходно:
  • Следно:

  • на
    WhatsApp онлајн разговор!