Geomembran bertekstur

Pondok Description:

Tekstur HDPE geomembrane ngagaduhan adaptasi suhu anu hadé, kaseueuran, tahan hawa sareng tahan sepuh anu saé, tahan korosi kimia, résistansi retakan setrés lingkungan sareng résistansi tusukan. Ku alatan éta, éta cocog pisan pikeun proyék-proyék bawah tanah, proyék-proyék tambang, tempat pembuangan sampah, tempat pembuangan limbah atanapi limbah salaku bahan tahan kabocoran.


Geomembran HDPE bertekstur mangrupikeun jinis matéri anti-rembesan anyar. Geomembran HDPE bertekstur kalayan permukaan bertekstur tunggal sareng ganda tiasa ningkatkeun koefisien gesekan sareng fungsi anti-selip. Éta langkung cocog pikeun lamping lungkawing sareng anti anti rembesan nangtung sareng ningkatkeun stabilitas rékayasa.


Aya dua jinis HDPE tékstur anu béda, tékstur normal sareng tékstur mancung.


jéntré produk

Tags produk

gambaran:

Tekstur HDPE geomembrane ngagaduhan adaptasi suhu anu hadé, kaseueuran, tahan hawa sareng tahan sepuh anu saé, tahan korosi kimia, résistansi retakan setrés lingkungan sareng résistansi tusukan. Ku alatan éta, éta cocog pisan pikeun proyék-proyék bawah tanah, proyék-proyék tambang, tempat pembuangan sampah, tempat pembuangan limbah atanapi limbah salaku bahan tahan kabocoran.
Geomembran HDPE bertekstur mangrupikeun jinis matéri anti-rembesan anyar. Geomembran HDPE bertekstur kalayan permukaan bertekstur tunggal sareng ganda tiasa ningkatkeun koefisien gesekan sareng fungsi anti-selip. Éta langkung cocog pikeun lamping lungkawing sareng anti anti rembesan nangtung sareng ningkatkeun stabilitas rékayasa.
Aya dua jinis HDPE tékstur anu béda, tékstur normal sareng tékstur mancung.

Fitur produk:

1. hirup panjang, anti sepuh, bahan hateup tiasa langkung ti 30 taun, jero taneuh tiasa langkung ti 50 taun.

2. Kakuatan tarik anu hadé, manjangan tinggi.

3. Kalenturan suhu luhur / handap anu saé

4. Gampang diwangun, teu aya polusi.

5. Kamampuan anti korosif anu saé, tiasa dianggo di daérah khusus

6. Rupa-rupa warna sayogi

7.Skidproof

GANDA tékstur HDPE Geomembrane

No Item tés  
Kandel (mm) 1.00 1.25 1,50 2.00 2,50 3.00
  Jangkungna tékstur (mm) 0,25 0,25 0,25 0,25 0,25 0,25
1 Kapadetan g / m2 0,94 0,94 0,94 0,94 0,94 0,94
2 Kakuatan Ngahasilkeun Kakuatan QMD & TD) (N / mm) > 15 > 18 > 22 > 29 > 37 > 44
3 Kakuatan ngarecah Tensile (MD&TD) (N / mm) > 10 > 13 > 16 > 21 > 26 > 32
4 Elongation at ngahasilkeun (MD&TD) (%) 12 12 12 12 12 12
5 Elongation at break (MD&TD) (%) 100 100 100 100 100 100
6 Résistansi Cimata (MD&TD) (N) > 125 > 156 > 187 > 249 > 311 > 374
7 Kakuatan tusukan (N) > 267 > 333 > 400 > 534 > 667 > 800
8 Retakan beban tegangan tarik (Metode konstanta beban beban tina sisipan) h 300 300 300 300 300 300
9 Eusi Hideung Karbon (%) 2.0-3.0 2.0-3.0 2.0-3.0 2.0-3.0 2.0-3.0 2.0-3.0
10 Waktu Induksi Oksidatif (mnt) Waktos induksi oksidatif atmosfir 100
Tekanan waktos induksi oksidatif tinggi 400
11 85 ° C panas sepuh (ingetan OIT atmosfir saatos 90d) (%) 55% 55% 55% 55% 55% 55%
12 Perlindungan UV (tingkat ingetan OIT saatos 1600 h uviolizing) 50% 50% 50% 50% 50% 50%

 

 Aplikasi:

1. Perlindungan lingkungan sareng sanitasi (mis. TPA, pangobatan limbah, pabrik pangobatan zat beracun sareng ngabahayakeun, gudang barang bahaya, limbah industri, konstruksi sareng limbah peledakan, jst.)

2. Konservasi Cai (sapertos pencegahan rembesan laut, plak bocor, penguatan, pencegahan rembesan tembok inti nangtung tina kanal, panyalindungan lamping, jst.

3. Pagawéan kota (subway, karya-karya jero taneuh tina gedong-gedong sareng sumur atap, pencegah rembesan kebon hateup, lapisan pipa kokotor, sareng sajabana)

4. Kebon (danau buatan, kolam, lapangan golf handapeun kolam lapisan, panyalindungan lamping, sareng sajabana)

5. Pétrokimia (pepelakan kimia, kilang minyak, bak pembuangan tangki pompa bensin, bak réaksi kimia, pinding bak sedimentasi, lapisan sekunder, sareng sajabana)

6. industri pertambangan (handap lapisan impermeability of nyeuseuh kolam, numpuk leaching balong, lebu buruan, kolam pembubaran, balong sedimentasi, numpuk pakarangan, tailings balong, jsb)

7. Pertanian (kadali rembesan tina waduk, kolam nginum, kolam panyimpenan sareng sistem irigasi)

8. Akakultur (lapisan kolam lauk, kolam hurang, panyalindungan lamping tina bonténg laut, sareng sajabana)

9. Industri Asin (Kolam Pangristalan Uyah, Panutup Kolam Renang, Uyah geomembran, Garam Kolam geomembran)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat!