Cementitious kapilér kristalin waterproofing palapis

Pondok Description:

Cementitious kristalin kapilér waterproofing palapis Ieu mangrupakeun panyalindungan héjo sarta lingkungan kalayan jangka panjang waterproof, korosi-tahan anti sepuh tur panangtayungan baja. Gaduh kamampuhan pikeun permeate kali 2nd na timer perbaikan. Gampang tur gancang panawaran, non-polusi. Biogo TM Cementitious kristalin kapilér waterproofing palapis mangrupakeun palapis mealy abu, kalawan komposisi aktif kimia ditambahkeun jeung biasa Portland semén dumasar. Prinsip Peta nyaeta utamana balesan on porosity, dina ...


jéntré produk

Tags produk

Cementitious kapilér kristalin waterproofing palapis

Ieu mangrupakeun panyalindungan héjo sarta lingkungan kalayan jangka panjang waterproof, korosi-tahan anti sepuh tur panangtayungan baja. Gaduh kamampuhan pikeun permeate kali 2nd na timer perbaikan. Gampang tur gancang panawaran, non-polusi. 

Biogo TM Cementitious kristalin kapilér waterproofing palapis mangrupakeun palapis mealy abu, kalawan komposisi aktif kimia ditambahkeun jeung biasa Portland semén dumasar. Prinsip Peta nyaeta utamana balesan on porosity, handapeun Peta tina cai, wangunan aktif kimiawi bisa asup ka beungeut saterusna jadi kristal leyur, kayaning ettringite. Komposisi aktif kimiawi bisa naekeun hidrasi semén, ngabentuk angka nu gede ngarupakeun kristal ngeusian kakosongan teh. Lajeng caina teu tiasa permeate kana semén teh papanggih tujuan waterproofing.

Biogo TM Cementitious kristalin kapilér waterproofing palapis ngabogaan cementing sipat alus, hiji workability alus dina rujukan pesawat mulus, pesawat rujukan Burr, pesawat rujukan luar, di jero rujukan pesawat, pesawat rujukan garing, pesawat rujukan baseuh atawa pesawat rujukan kontrol cai.

Lapisan aplikasi:

Ieu lega bisa dipaké dina torowongan, bendungan, embung, pabrik kakuatan, PLTN, munara cooling, viaduct, jambatan, landasan, yayasan tihang, fasilitas perlakuan wastewater, rékayasa sipil sarta waterproofing konstruksi beton lianna.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali

      
      WhatsApp Online Chat!