Semèn agrégat kapiler kristal waterproofing nutupi

Short Description:

Semèn agrégat kristal kapiler waterproofing nutupi Iku pangayoman ijo lan lingkungan karo long-term anti banyu, tahan korosi anti-tuwa lan pangayoman baja. Duwe kemampuan kanggo permeate kaping 2 lan poto-repair. Gampang lan cepet kanggo aplikasi, non-polusi. Biogo TM semèn agrégat kristal kapiler waterproofing nutupi iku nutupi mealy werna abu-abu, karo komposisi aktif kimia sing ditambahake lan biasa semèn adhedhasar. asas tumindak iku utamané balesan ing porosity, ing ...


Detail produk

Tags Product

Semèn agrégat kapiler kristal waterproofing nutupi

Iku pangayoman ijo lan lingkungan karo long-term anti banyu, tahan korosi anti-tuwa lan pangayoman baja. Duwe kemampuan kanggo permeate kaping 2 lan poto-repair. Gampang lan cepet kanggo aplikasi, non-polusi. 

Biogo TM semèn agrégat kristal kapiler waterproofing nutupi iku nutupi mealy werna abu-abu, karo komposisi aktif kimia sing ditambahake lan biasa semèn adhedhasar. Asas tumindak iku utamané balesan ing porosity, wonten ing tumindak banyu, komposisi aktif kimia bisa nyusup menyang lumahing banjur ditanggepi Crystal larut, kayata ettringite. Komposisi aktif kimia bisa ngedongkrak banyu ing semen, mbentuk nomer akeh saka kristal-kristal kanggo isi roso sepi. Banjur banyu ora bisa permeate menyang semen kanggo ketemu dislametaké waterproofing.

Biogo TM semèn agrégat kristal kapiler waterproofing nutupi wis cementing property apik, sing daya kerja apik ing referensi bidang Gamelan, bidang referensi Burr, bidang referensi njaba, nang referensi bidang, bidang referensi garing, bidang referensi udan utawa bidang referensi kontrol banyu.

Bal saka aplikasi:

Iku digunakake bisa digunakake ing trowongan, dam, reservoir, tanduran daya, tanduran daya nuklir, menara cooling, viaduct, kreteg, landasan pacu, dhasar tumpukan, fasilitas perawatan toyo ingkang kabucal, sipil lan waterproofing beton liyane.

 


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      
      Tampilan Online Chat!