Bitumen sepisanan nutupi

Katrangan singkat:

Liquid Water Based Bituminous Primer –Primer coatingPrimer coating is a bituminous liquid that seals porous surfaces ,such as concrete , to improve the adhesion of bituminous materials to be applied to the substrate, it is recommended to use Primer coating in all applications of Torch on m...


Detail produk

Tags Product

nutupi Liquid Based Water bituminous Primer -Primer

nutupi sepisanan arupa cairan bituminous sing asu laut lumahan keropos, kayata beton, kanggo nambah doyo serep saka bahan bituminous kanggo Applied menyang landasan, kang dianjurake kanggo nggunakake nutupi sepisanan ing kabeh aplikasi saka Torch ing membran membran lan adhesive poto.

sesuai ASTM D-41

nutupi sepisanan kudu sak tenane diudhek sadurunge nggunakake Applied menyang landasan kanthi rerumput, roller utawa semprotan.

                    300g / m2 Brush / Roller

                    200g / m2 sêmbar 

Concrete kudu nambani lan ing paling 8 days, Sawise pangatusan, sembarang discoloration lokal ing lumahing kudu ngungsi lan diijini kanggo ngobati.

Aplikasi nutupi Primer mung area sing bisa dijamin ing dina sing padha .Aja ninggal ing sepisanan kapapar kanggo luwih saka 24 jam, Yen iki bisa

 dadi cilik, aplikasi jas luwih lan ngidini kanggo ngobati minangka ndhuwur.

 Piranti bisa di resiki karo roh putih utawa paraffin.

  Pangatusan Time:

  2 jam + _ 1 jam gumantung kahanan cuaca lokal ing wektu aplikasi.

  Packing: 20 kg pails

  Gravitasi tartamtu: 0.8-0.9

  Beting urip: 2 taun


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!