Bitum veshja primer

Përshkrim i shkurtër:

Liquid Water Based Bituminous Primer –Primer coatingPrimer coating is a bituminous liquid that seals porous surfaces ,such as concrete , to improve the adhesion of bituminous materials to be applied to the substrate, it is recommended to use Primer coating in all applications of Torch on m...


Detail Product

Produkt Tags

Veshje të lëngshme me bazë uji bituminoz Primer -Primer

Veshje Primer është një lëng bituminoze që vulos sipërfaqet poroze, të tilla si beton, për të përmirësuar aderimin e materialeve bituminoze të aplikuar në substrate, ajo është e rekomanduar për të përdorur shtresë Primer në të gjitha aplikimet e pishtari në membranën dhe vetë ngjitës membranave.

përputhet me ASTM D-41

Veshje abetare duhet të trazuar tërësisht para përdorimit të aplikuar në substrate me anë të furçës, rul ose llak.

                    300g / m2 Brush / Roller

                    200g / m2 spërkatur 

Konkrete duhet të shërohet dhe të paktën 8 ditësh, Pas tharjes, çdo njollë të lokalizuara në sipërfaqe duhet të tërhoq dhe të lejohen për të kuruar.

Aplikoni Veshje abetare vetëm një zonë që mund të mbulohet në të njëjtën ditë .A nuk lënë abetare ekspozuar për më shumë se 24 orë, nëse kjo mund të

 të jetë rasti, aplikoni një shtresë të mëtejshme dhe do të lejojë për të kuruar si më sipër.

 Mjetet mund të pastrohen me shpirt të bardhë ose parafine.

  Koha e tharjes:

  2 orë + _ 1 orë varet nga kushtet e motit lokale në kohën e aplikimit.

  Paketimi: 20 kg pails

  Gravitet specifik: 0,8-0,9

  Jeta raft: 2 vjet


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat!