Veshje hidroizoluese prej çimentoje e modifikuar me polimer

Përshkrim i shkurtër:

Veshje hidroizoluese e çimentos polimer (JS) Veshja hidroizoluese e çimentos polimer është e gjelbër dhe mbrojtje mjedisore, e rekomanduar nga kombi.Është një lloj veshjeje hidroizoluese me dy komponentë e përbërë me material të lëngshëm organik dhe material pluhur inorganik.Ka karakteristika të larta të...


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Veshje hidroizoluese e çimentos polimer (JS)

Veshja hidroizoluese e çimentos polimer është e gjelbër dhe mbrojtje e mjedisit, e rekomanduar nga kombi.Është një lloj veshjeje hidroizoluese me dy komponentë e përbërë me material të lëngshëm organik dhe material pluhur inorganik.Ka karakteristika të elasticitetit të lartë dhe qëndrueshmërisë së lartë.Shtresa e veshjes mund të formojë një film hidroizolues me qëndrueshmëri të lartë, mund të shtohet pigment.

Karakteristikat e produktit:

përshtatshmëri e lartë ndaj shtresës bazë të lagësht dhe të thatë, që nuk rrjedh në lartësi

Pigmenti mund të shtohet sipas dëshirës

elasticitet të lartë dhe qëndrueshmëri të lartë

pa helm dhe pa erë, pa ndotje, ndërtim i lehtë, i shkurtër në kohë ndërtimi.

Vetia e ventilimit, nuk ka flluska edhe në shtresën bazë të lagësht

Sfera e aplikimit:

Ky produkt vlen për muraturë, llaç, beton, mal, dru, plastikë të fortë, qelq, karton gipsi, pllakë shkumë, asfalt, gomë, SBS, APP, poliuretani dhe ndërtime civile (si ndërtesa, sipërfaqja e murit, nëntokësore, tuneli, ura, pishinë, urë, pishinë, rezervuar, banjë dhe kuzhinë)

 


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • PRODUKTET LIDHUR

    WhatsApp Online Chat!