Polymer dipunéwahi nutupi anti banyu semèn agrégat

Katrangan singkat:

Polymer cement waterproofing coating(JS)Polymer cement waterproofing coating is green and environmental protection, recommended by nation. It is a kind of bi-component waterproofing coating compounded with organic liquid material and inorganic powder material. It has characteristics of high el...


Detail produk

Tags Product

Polymer waterproofing semen nutupi (JS)

Polymer waterproofing semen nutupi iku pangayoman ijo lan lingkungan, dianjurake dening bangsa. Iku jenis loro-komponèn nutupi waterproofing compounded karo materi Cairan Organic lan materi wêdakakêna anorganik. Wis ciri kelenturan dhuwur lan kekiatan dhuwur. lapisan kanggo nutupi bisa mbentuk tenacity dhuwur waterproofing film, pigmen bisa ditambahake.

ciri Product:

daya adaptasi dhuwur kanggo lapisan basa udan lan garing, ora mili ing elevasi

pigmen bisa ditambahake sing pengin

kelenturan dhuwur lan kekiatan dhuwur

racun-free lan ambu ora enak-free, ora polusi, construction gampang, short ing wektu construction.

property ventilasi, ora blistering malah ing lapisan basa udan

Bal saka aplikasi:

Produk iki ditrapake kanggo jlagra, mortir, konkrit, mal, kayu, plastik hard, kaca, plasterboard, Papan umpluk, aspal, karet, SBS, APP, polyurethane lan construction sipil (kayata bangunan, lumahing tembok, njero, trowongan, jembatan, blumbang, bridge, blumbang, reservoir, jedhing lan pawon)

 


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      
      Tampilan Online Chat!