Semprotan cepet bitumen karet hardening nutupi anti banyu

Katrangan singkat:

Spray fast-hardening rubber bitumen waterproof coating A waterproof coating that is sprayed mechanically and applied in a convenient way and applicable to different complex structural base surfaces;Implementation standard: SRC spray fast hardening rubber bitumen waterproof coating Q0783WHY006-2...


Detail produk

Tags Product

Semprotan bitumen karet cepet-hardening nutupi anti banyu 

A nutupi anti banyu sing sêmbar mechanically lan Applied ing cara trep lan ditrapake kanggo lumahing basa struktural Komplek beda;

Standar implementasine: SRC semprotan cepet hardening bitumen karet nutupi anti banyu Q0783WHY006-2017

1. Ringkesan Product

Biogo-SRC semprotan cepet-hardening bitumen karet nutupi anti banyu iku kelenturan dhuwur, karat tahan, anti-seepage lan mekanisme sêmbar nutupi anti banyu sing digawe dening sing nyawiji bitumen emulsified karo polimer lan agen syuting khusus liwat proses khusus dipunéwahi;

2. Klasifikasi Product lan specification

aspek aplikasi materi A: materi B = 50: 1
Massa A: 50Kg, Material B: 10KG
dosis 1mm 1.82kg / ㎡


3.
Product fitur

① elongation High nganti 1000% lan tingkat pemugaran kelenturan nganti 90% lan daya adaptasi dhuwur kanggo deformations struktural;

② Green lan lingkungan-friendliness: iku banyu basis, ora ana ambuné, non-beracun saka produksi bahan baku kanggo uyuh lan aplikasi lan mulane dikenali minangka generasi anyar materi-loropaken lingkungan;  

③ Gampang kanggo operate: gampang kanggo mekanisme operate, cepet kanggo film, lan efektif kanggo shorten wektu nggarap kemampuan construction nganti 1000-2000m2;

④ Kabeh fungsi ing siji: nggabungaken banyu-resistance, resistance karat, resistance seepage, pangayoman lan geter resistance lan ditrapake kanggo akeh-pirang lapangan kayata bangunan industri lan sipil, engineering kotamadya, lan fasilitas konservasi banyu;

⑤ aplikasi Wide: ditrapake kanggo suhu dhuwur lan wilayah kadhemen, lan ora bakal break ing -35 ℃ utawa aliran ing 140 ℃. Iku bisa sêmbar ing lumahing basa beda kayata dikiataken konkrit, baja, kayu lan baja werna.

4. A orane katrangan pplicable

Ditrapake kanggo waterproofing, resistance seepage lan resistance Kelembapan saka engineering lemah beda lan atap, tembok lan jedhing bangunan anyar lan lawas;


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!