NRC nutupi rubbering

Katrangan singkat:

ProductDescriptionThe product is modified bitumen waterproof coating made from rubber modified bitumen and special additives through special process. It may be applied with other waterproof membranes to form composite waterproof layer. When being used as an independent waterproof layer, it...


Detail produk

Tags Product

Product

Katrangan

Prodhuk dipunéwahi nutupi anti banyu bitumen digawe saka karet dipunéwahi bitumen lan aditif khusus liwat proses khusus. Sampeyan uga Applied karo membran anti banyu kanggo mbentuk lapisan anti banyu gabungan. Nalika digunakake minangka lapisan anti banyu sawijining, lumahing sawijining bakal direksa dening lapisan jampel. Model Product lan specification (werna-werna saka cara construction): jinis Uyuh, jinis lukisan, grouting lan jinis sealing

Fitur Product

● Self-pampasan: materi ora misahake sak construction, kang bisa mbentuk lapisan anti banyu stabil lan rapi. Lapisan anti banyu rusak ing construction lan operasi bakal poto-didandani kanggo nyegah banyu saka infiltrating menyang lapisan anti banyu, lan kanggo njaga lampahing saka lapisan anti banyu. ● Adhesion: materi anti banyu bisa nganut karo mesthi basa malah ing banyu kanggo mesthekake efek anti banyu apik nalika ewah-ewahan bentuk struktural ana. ● resistance Leaching: materi anti banyu ora Leach kanggo alesan saka flushing banyu lemah sawise construction.
● resistance Kimia: asam, alkali, lan uyah kinerja tahan banget;
● construction Gampang: syarat kurang ing mesthi basa lan bebas saka perawatan khusus kanggo shorten wektu construction, lan construction ing suhu kurang wis diijini;
● pangopènan Gampang lan Manajemen
● isi ngalangi High, lan ora prakara molah malih;
● Aja atos, non-beracun, mambu, lan polusi-free;
● produk bisa wadi ing sing nutup kanggo wektu suwene, tanpa nggowo pengaruh menehi kinerja.
aplikasi Scope NRC non-atos karet bitumen nutupi bisa Applied minangka perawatan anti banyu kanggo bangunan sing mentas dibangun, utawa kanggo ndandani lapisan anti banyu rusak. Ditrapake kanggo waterproofing panggonan umum, uga joints ewah-ewahan bentuk lan posisi khusus. Dibandhingake karo bahan anti banyu liyane, wis kaluwihan unik ing perawatan anti banyu kanggo posisi khusus. image008

Fitur construction

● produk bisa dipigunakaké kanggo mbentuk lapisan anti banyu, utawa kanggo bakal membran anti banyu minangka lim anti banyu, supaya minangka kanggo mbentuk lapisan anti banyu gabungan. ● Wis efek adhesive apik karo kabeh jinis membran anti banyu (kalebu membran EPDM karet, poliethelin serat polypropylene anti banyu membran), kang bisa mbentuk lapisan anti banyu gabungan. ● Adhering karo mesthi basa kanggo mbentuk lapisan anti banyu kulit-kaya kanggo nyegah channeling banyu;
● syarat Low ing mesthi basa asor, lan construction uga dipun ginakaken rauh nalika banyu ing mesthi basa wis di resiki, supaya minangka kanggo shorten wektu construction;
● proses macem lan construction trep: prodhuk dicet utawa sêmbar ing construction.
● Pinunjul constructability suhu kurang: semprotan construction uga dipun ginakaken ing kahanan suhu kurang.
● daya adaptasi High kanggo ewah-ewahan bentuk struktural: materi wis extensibility pinunjul lan doyo serep becik ngganti ewah-ewahan bentuk struktural, lan kanggo nyegah karusakan lapisan anti banyu disebabake ewah-ewahan bentuk struktural. Nalika mbentuk lapisan anti banyu gabungan karo membran, NRC non-atos karet bitumen nutupi bisa nresep kabeh kaku ewah-ewahan bentuk kanggo njamin intactness long-term lapisan anti banyu gabungan.

 

Construction Composite karo Membrane (semprot)

 image010

 

Panas saka NRC Non-atos Karet Bitumen Coating

Uyuh saka NRC Non-atos Karet Bitumen Coating

Membrane Paving

Complete construction

Index Performance Technical

Standard Executive: Non-atos Karet Bitumen (NRC) Coating (Q / 0783WHY003-2012)

SN

item

Index

model aku

model II

1

Solid Content% ≥

80

98

2

Performance Tape

Base garing ≥

100% cohesive Gagal

Udan Base ≥

3

Extensibility / mm ≥

4

15

4

Keluwesan suhu kurang

-20 ° C, ora celah

-25 ° C, ora celah

5

Termal Resistance / ° C

60

70

Ora ngusapake, mili utawa nempel

6

Termal Tuwa 70 ° C × 168h

Extensibility / mm ≥

2

15

Keluwesan suhu kurang

-15 ° C, ora celah

-20 ° C, ora celah

7

Resistance asam

katon

ana owah-owahan

Extensibility / mm ≥

4

15

Massa Ganti /%

± 2.0

8

Resistance alkali

katon

ana owah-owahan

Extensibility / mm ≥

4

15

Massa Ganti /%

± 2.0

9

Resistance Salt

katon

ana owah-owahan

Extensibility / mm ≥

4

15

Massa Ganti /%

± 2.0

10

Performance Seal-marasake awakmu

Ora permeating

11

Penjilat ing Tearing State / N / mm

kawontenan Standard

0,1 ~ 1.0

termal Aging

0,1 ~ 1.0

12

Anti-channeling Performance / 0.6MPa

Ora channeling

 


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      
      Tampilan Online Chat!