membran karet EPDM

Katrangan singkat:

EPDM Waterproof MembraneProduct instruction:This waterproof membrane is of high elasticity with best performance among high polymer waterproof material, it’s made of ternary ethylene-propylene rubber. It’s us of the most advanced continues extrusion and vulcanization technology and ...


Detail produk

Tags Product

EPDM Membrane Waterproof

Instruction Product:

membran anti banyu iki kelenturan dhuwur karo kinerja sing paling apik ing antarane materi anti banyu Polymer dhuwur, iku digawe saka ternary karet etilena-propylene. Iku kita saka paling majeng terus extrusion lan teknologi vulkanisasi lan Alat related kang dirancang khusus kanggo produksi produk kuwi.

Adaptasi orane katrangan:

Digunakake digunakake ing atap, ruang paling ngisor, jamban, kolam renang, lan kabeh jinis industri lan waterproofing bangunan sipil, reservoir, vivicism, bridge, lemah, trowongan lan dam waterproofing, utamané ing proyèk waterproofing Keystone kang kekiatan, resistance karat dhuwur lan gampang ewah-ewahan bentuk.

karakteristik Product:

Banget kinerja anti-tuwa, urip layanan nganti 50 taun;

tingkat dhuwur extension, kekuatan tensile dhuwur, ukuran cilik pangisi ing perawatan panas;

Good tanduran resistance werna penetrability lan bisa digawe lapisan waterproofing saka gendheng tanduran;

Khusus struktur molekul dipunéwahi, èfèktif ngrampungi lim domestik lan manca saiki masalah peserta;

Good keluwesan suhu kurang, lan kinerja apik nyesuekake kanggo owah-owahan suhu sekitar;

aplikasi trep, peserta ngalangi, ora polusi lingkungan;

Kimia resistance karat, bisa digunakake kanggo kesempatan khusus,

pangopènan trep, kurang biaya;

Trep kanggo dealing with rincian;

Good Anti-perforated


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!