Gjeomembranë me teksturë

Përshkrim i shkurtër:

Gjeomembrana me teksturë HDPE ka përshtatshmëri të shkëlqyeshme të temperaturës, shkrirje, qëndrueshmëri të motit dhe rezistencë të mirë ndaj plakjes, rezistencë ndaj korrozionit kimik, rezistencë ndaj çarjes së stresit mjedisor dhe rezistencë ndaj shpimit. Prandaj, është veçanërisht i përshtatshëm për projekte nëntokësore, projekte minerare, deponi, kanalizime ose vendet e trajtimit të mbetjeve të mbetjeve si materiale të papërshkueshme nga uji.


Gjeomembrana me teksturë HDPE është një lloj i ri i materialit anti-kullimit. Gjeomembrana me teksturë HDPE me sipërfaqe të vetme dhe të dyfishtë mund të rrisë koeficientin e fërkimit dhe funksionin e rrëshqitjes. Isshtë më i përshtatshëm për pjerrësinë e pjerrët dhe anti-kullimin vertikal dhe përmirëson stabilitetin e inxhinierisë.


Ekzistojnë dy lloje të ndryshme të HDPE me teksturë, me cilësi normale dhe me strukturë të theksuar.


Detail Product

Produkt Tags

Përshkrim:

Gjeomembrana me teksturë HDPE ka përshtatshmëri të shkëlqyeshme të temperaturës, shkrirje, qëndrueshmëri të motit dhe rezistencë të mirë ndaj plakjes, rezistencë ndaj korrozionit kimik, rezistencë ndaj çarjes së stresit mjedisor dhe rezistencë ndaj shpimit. Prandaj, është veçanërisht i përshtatshëm për projekte nëntokësore, projekte minerare, deponi, kanalizime ose vendet e trajtimit të mbetjeve të mbetjeve si materiale të papërshkueshme nga uji.
Gjeomembrana me teksturë HDPE është një lloj i ri i materialit anti-kullimit. Gjeomembrana me teksturë HDPE me sipërfaqe të vetme dhe të dyfishtë mund të rrisë koeficientin e fërkimit dhe funksionin anti-trung. Isshtë më i përshtatshëm për pjerrësinë e pjerrët dhe anti-kullimin vertikal dhe përmirëson stabilitetin e inxhinierisë.
Ekzistojnë dy lloje të ndryshme të HDPE me teksturë, me cilësi normale dhe me strukturë të theksuar.

Features produktit:

1. Jeta e gjatë, anti-plakja, materiali i kulmit mund të jetë më shumë se 30 vjet, nëntokësore mund të jetë më shumë se 50 vjet.

2. Forcë e mirë në tërheqje, zgjatim i lartë.

3. Fleksibilitet i mirë i temperaturës së lartë / të ulët

4. Lehtë për tu ndërtuar, pa ndotje.

5. Aftësi e mirë anti-korrozive, mund të përdoret në zona të veçanta

6. Ngjyra të ndryshme janë në dispozicion

7. I qëndrueshëm ndaj skidave

Gjeomembranë HDPE me teksturë të dyfishtë

Jo. Artikulli i provës  
Trashësia (mm) 1.00 1.25 1.50 2.00 2.50 3.00
  Lartësia e strukturës (mm) 0,25 0,25 0,25 0,25 0,25 0,25
1 Dendësia g / m2 0,94 0,94 0,94 0,94 0,94 0,94
2 Forca e Qëndrueshmërisë në Rendim QMD & TD) (N / mm) > 15 > 18 > 22 > 29 > 37 > 44
3 Forca e Thyerjes së Tensionit (MD&TD) (N / mm) > 10 > 13 > 16 > 21 > 26 > 32
4 Zgjatja në rendiment (MD&TD) (%) 12 12 12 12 12 12
5 Zgjatja në pushim (MD&TD) (%) 100 100 100 100 100 100
6 Rezistenca ndaj lotëve (MD&TD) (N) > 125 > 156 > 187 > 249 > 311 > 374
7 Forca e shpimit (N) > 267 > 333 > 400 > 534 > 667 > 800
8 Çarje e tensionit të ngarkesës në tërheqje (Metoda e prerjes së vazhdueshme të tërheqjes së ngarkesës) h 300 300 300 300 300 300
9 Përmbajtja e zezë karboni (%) 2.0-3.0 2.0-3.0 2.0-3.0 2.0-3.0 2.0-3.0 2.0-3.0
10 Koha e induksionit oksidativ (min) Koha e induksionit oksidativ atmosferik 100
Koha e induksionit oksidativ me presion të lartë 400
11 Plakja e nxehtësisë 85 ° C (mbajtja e OIT atmosferik pas 90 d) (%) 55% 55% 55% 55% 55% 55%
12 Mbrojtja UV (shkalla e mbajtjes së OIT pas 1600 orë uviolizim) 50% 50% 50% 50% 50% 50%

 

 Aplikacion:

1. Mbrojtja e mjedisit dhe kanalizimi (p.sh. deponia, trajtimi i ujërave të zeza, impianti i trajtimit të substancave helmuese dhe të dëmshme, depoja e mallrave të rrezikshëm, mbeturinat industriale, mbeturinat e ndërtimit dhe shpërthimit, etj.)

2. Ruajtja e ujit (të tilla si parandalimi i kullimit, mbyllja e rrjedhjeve, përforcimi, parandalimi i kullimit muri vertikal thelbësor i kanaleve, mbrojtja e pjerrësisë, etj.

3. Punët komunale (metro, punë nëntokësore të ndërtesave dhe cisternave të çatisë, parandalimi i kullimit të kopshteve të kulmit, rreshtimi i tubave të ujërave të zeza, etj.)

4. Kopshti (liqeni artificial, pellgu, rreshtimi në fund të pellgut të golfit, mbrojtja e shpatit, etj.)

5. Petrokimike (fabrika kimike, rafineria, kontrolli i depërtimit të rezervuarit të stacionit të karburantit, rezervuari i reagimit kimik, rreshtimi i rezervuarit të sedimentimit, rreshtimi sekondar, etj.)

6. Industria e minierave (papërshkueshmëria e rreshtimit të poshtme të pellgut larës, pellgut të shpëlarjes së tokës, oborrit të hirit, pellgut të shpërbërjes, pellgut të sedimentimit, oborrit të grumbullit, pellgut të mbetjeve, etj.)

7. Bujqësia (kontrolli i kullimit të rezervuarëve, pellgjeve të pijshëm, pellgjeve të magazinimit dhe sistemeve të ujitjes)

8. Akuakulturë (rreshtimi i pellgut të peshkut, pellgut të karkalecave, mbrojtja e shpatit të rrethit të kastravecit të detit, etj.)

9. Industria e kripës (Pishina e kristalizimit të kripës, mbulesa e pishinës së shëllirës, ​​gjeomembrana e kripës, gjeomembrana e pishinës së kripës)


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat!