Tinggi elastis ketebalan acrylic eater waterproofing palapis

Pondok Description:

High elastic thickness acrylic eater waterproofing coatingHigh elastic thickness acrylic ester waterproofing is a kind of coating has an excellent waterproofness and high-tech. It made of acrylic eater multi-block polymers, with assistant and filler added; It is a one-component waterproofing coa...


jéntré produk

Tags produk

Tinggi elastis ketebalan acrylic eater waterproofing palapis

Tinggi elastis ketebalan acrylic éster waterproofing mangrupakeun jenis palapis boga waterproofness alus teuing jeung luhur-tech. Eta dijieun tina eater acrylic multi-block polimér, kalawan asisten na filler ditambahkeun; Ieu mangrupakeun salah sahiji-komponén waterproofing palapis

ciri produk:

Non-toksik, hambar, teu aya polusi

pilem tinggi élastisitas, kakuatan tinggi, tenacity tinggi, kentel tinggi

Asam-buktina basa, suhu luhur tahan, ray anti ultraviolet na bearing sepuh

lalawanan manjang alus teuing, adaptability kuat ka deformations tina lapisan basa

dimension stabil, kalenturan, résistansi cai, cracking lalawanan

adaptability tinggi mun lapisan base baseuh jeung garing, panganteur gaya mengikat kuat.

Tiis dilarapkeun, konstruksi gampang, pondok dina jangka waktu konstruksi, teu polusi, sareng perawatan merenah

Pigmén bisa ditambahkeun

Lapisan aplikasi:

Sagala jinis bangunan anyar jeung heubeul, roofing, témbok, mandi, basement, kolam renang, sasak, torowongan

Urusan kudu perhatian:

l hawa ambient kedah 5 ℃ luhur. cuaca baseuh atawa lapisan base baseuh téh unacceptable.

Lapisan l Surface bisa dipapaésan sanggeus palapis cukup garing.

Neundeun jeung angkutan kaayaan:

hawa Panyimpenan l kedah 5 ℃ luhur, ulah aya panonpoé-dipanggang na wringing. Ulah collisions mangsa angkot.

jaman l Panyimpenan id 1 taun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali

      
      WhatsApp Online Chat!