ngeunaan Company

20 taun fokus dina produksi jeung diobral di Kotak floor

Hongyuan waterproof diadegkeun dina 1996 sarta ayeuna tumuwuh jadi panyadia sistem waterproof profésional integral tina R & D, produksi jeung jualan jeung konstruksi fungsi minangka ogé mangrupa basis industri wangunan assembly na hiji pamimpin Cina Industri waterproof.

  • KF8A6651 [00_00_04] [20180905-114904-0]

WhatsApp Online Chat!